JSTE TO, CO JÍTE

Reality show jste to, co jíte, běží na obrazovkách TV Prima již od roku 2006. Ve zkratce je tento pořad o hubnutí. Soutěžící, kteří se přihlásili do „Jste to, co jíte“ se rozhodli zhubnout a tím změnit celý svůj dosavadní život a styl stravování.

JSTE TO, CO JÍTE

A že to není jednoduché ví i paní doktorka Kateřina Cajthamlová a její kolega, nutriční specialista Petr Havlíček, kteří soutěžícím pomáhají se zápasem o každé kilo. Proto se pořad nestaví jen do role pořadu o tom, jak se má zdravě hubnout, ale ukáže nám i mnoho zajímavých lidských příběhů. V pořadu „Jste to, co jíte“ se objevují převážně obézní lidé, kteří potřebují pomoc, mají za sebou mnoho nejrůznějších diet, ale stále se jim kila shodit dolů nedaří. V některých případech to není jen bojem o vysněnou štíhlou postavu, ale převážně jde již o zdraví soutěžících. Diváci tak mojí možnost vidět, jak se soutěžícím pořadu „Jste to, co jíte“ daří či nedaří hubnout, zda se zbavují starých zlozvyků, které mají, zda dodržují to, co jim odborníci Kateřina Cajthamlová s Petrem Havlíčkem doporučili.

Doktorka Kateřina Cajthamlová každý čtvrtek ve 21:20 se snaží soutěžícím a také divákům pořadu za necelou hodinu předvést, co je v jídelníčku důležité, jak správně se stravovat a jak se dá zdravě a hlavně i chutně jíst jídlo, které je pro náš organismus to správné. V pořadu se účastnící naučí i to, že ke zdravému životnímu stylu patří i pohyb a sport, který jim často chybí.

Cílem pořadu je i kromě toho vše naučit soutěžící, naučit to i diváky, zamyslet se nad vlastním životním stylem, zda je ten správný, zdravý. Co a jak si vybírat v obchodem, jak vařit méně kaloricky, jak se starat o naši váhu a zdraví a i psychickou a fyzickou pohodu.

Hlavní protagonistka pořadu "Jste to, co jíte", MUDr. Kateřina Cajthamlová, povídá o současném vývoji v medicíně a o důležitosti svého výcviku v systemickém přístupu k pacientům.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.