Prodáváte nemovitost? Posviťte si na realitní realitní makléře!

Portál posunuje kvalitu činnosti realitních kanceláří a makléřů na úroveň západních zemí. Odstraněním informační asymetrie a zvýšením efektivity trhu přispívá k důvěře v profesionální realitní služby.

Prodáváte nemovitost? Posviťte si na realitní realitní makléře!

Současný stav trhu

V České republice stále panuje silná nedůvěra v realitní kanceláře a realitní makléře. Kvalita činnosti realitních makléřů a nedostatečná možnost podle ní rozlišovat je u nás obrovským problémem. “Řešení problému vidíme v transparentním porovnáním rozsahu, kvality a ceny nabízených služeb spolu se sdílením relevantních a ověřených referencí mezi lidmi”, říká Ondřej Kosina, marketingový ředitel portálu Srovnání Makléřů.cz.

Portál Srovnání Makléřů.cz

Portál je místem, kde se setkávají majitelé nemovitostí s realitními makléři nabízející své služby. Majitelé zde nejsou “loveni” realitními kancelářemi, ale realitní makléře si vybírají samostatně dle ověřených referencí, rozsahu a ceny poskytovaných služeb, zkušeností, sympatií atd. Součástí profilů jednotlivých realitních makléřů jsou i profesní videovizitky s představením makléře.

“Zájemce může z jednoho místa hromadně oslovit několik set realitních makléřů a udělat si tak rychlý průzkum trhu, aniž by musel složitě navštěvovat realitní kanceláře”, uvádí Ondřej Kosina. Díky projektu ubývá neinformovaných lidí, vystavených záludnostem realitního trhu.

Jak to funguje?

Zájemce, který chce prodat či pronajmout nemovitost, zadá anonymní poptávku po realitních službách spolu s popisem nemovitosti a vyznačeným rozsahem požadovaných služeb. Realitní makléři, kteří mají zájem o danou poptávku, vypracují nabídky na míru zájemci. Na základě těchto nabídek, ověřených referencí a důvěryhodnosti profilů si sami zájemci vyžádávájí kontakt na makléře.

Výhody portálu

I. Zadání poptávky realitním makléřům je zcela nezávazné a zdarma. Nabídky realitních makléřů Vás k ničemu nezavazují.

II. Při výběru realitního makléře přes portál bude celý obchod portálem monitorován. Makléř si je vědom toho, že na něj zájemce může napsat referenci, kterou uvidí potenciální klienti makléře.

III. Díky hromadnému oslovení realitních kanceláří se zvýší pravděpodobnosti, že se nabízená nemovitost "spáruje" s kupujícím, který poptává podobnou nemovitost té vaší.

Závěrem

Pro zdárný prodej nemovitosti je nejdůležitější a nejzásadnější věcí volba kvalitního a zkušeného realitního makléře. Portál Srovnání Makléřů.cz Vám takového makléře pomůže najít. “Stále však platí, že nejlepší je osobní doporučení realitního makléře. Pro ty, kteří nikoho takového neznají, je portál Srovnání Makléřů.cz vhodnou alternativou”, uzavírá Ondřej Kosina.


Mohlo by vás zajímat

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.