Čeká váš dům výměna špaletových oken? Přijďte se poradit do specializovaného showroomu v Praze.

S rostoucími cenami energií roste i tlak na hledání úspor například formou zateplování, výměny oken, změn způsobu vytápění a podobně. A právě tepelné úniky starými špaletovými okny v historických domech mohou být dost výrazné.

Čeká váš dům výměna špaletových oken? Přijďte se poradit do specializovaného showroomu v Praze.

Pokud jste se rozhodli ve vašem SVJ přistoupit k výměně špaletových oken, ať už z výše uvedených důvodů nebo jakýchkoliv jiných, čeká vás nyní výběr realizační firmy, finanční plánování, pravděpodobně i řešení památkové ochrany a další přípravné kroky. Abychom vám tuto práci co nejvíce usnadnili, rádi bychom vás pozvali do našeho Showroomu na Praze 8, kde s vámi celou realizaci výměny oken probereme a poradíme se vším potřebným. Právě výměna špaletových oken v památkových zónách je totiž naší specializací.

Navštivte showroom CREATIVE okna a dveře

Přijďte se k nám poradit o výměně špaletových oken, rádi zodpovíme všechny vaše dotazy a pomůžeme vám se na realizaci připravit. V showroomu s výstavní plochou 100 m2 se můžete naživo přesvědčit o kvalitě zpracování námi dodávaných oken. Předvedeme vám zde i vystavená špaletová okna Historic s ozdobnými prvky a replikou původního kování. Více ukázek naší práce si pak můžete prohlédnout na našem webu v sekci realizace.

Otevírací doba: od pondělí do pátku mezi 08:00 až 16:30h (po předchozí domluvě lze i v pozdějších hodinách)

Adresa showroomu: Sokolovská 551/131, 180 00 Praha 8 – Libeň.

Mapu s kontakty naleznete zde.

obrázek

S čím vám umíme pomoci při realizaci výměny špaletových oken:

  • Poradíme s výběrem oken.

  • Okna přijedeme zdarma zaměřit po Praze a okolí.

  • Připravíme nezávaznou kalkulaci.

  • Vypracujeme projekt pro památkáře včetně výkresové dokumentace stávajících a navrhovaných oken, připravíme odborný posudek a podáme žádost o vydání závazného stanoviska na výměnu oken.

  • Zajistíme výrobu na míru.

  • Dokážeme vyrobit přesné repliky stávajících oken včetně zdobných dřevěných profilů a dalších ozdobných prvků jako je klapačka, poutec, hlavice či patice.

  • Provedeme demontáž a zajistíme ekologickou likvidaci starých oken.

  • Realizujeme montáž oken včetně souvisejících manipulačních a zednických prací (začištění špalety zevnitř i zvenku, montáží parapetů a přechodových plechů apod.).

  • Dozorujeme celou zakázku až po finální předání.

obrázek

Zdroj foto: Creative okna-dveře s.r.o.


Mohlo by vás zajímat

Vstupní portál bytového domu

Vstupní portál bytového domu

Dnes už nikdo nepochybuje, že bezpečnost bytového domu začíná u jeho vstupních dveří. Vše se ale odvíjí od volby materiálů, kvality zpracování komponent a délky bezporuchového používání podílející se na celkové spokojenosti obyvatel bytového domu. Na jaké aspekty se tedy zaměřit?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?