Elektronická cigareta umožňuje zdravější kouření

Přestože se elektronická cigareta vyskytuje na trhu teprve několik let, stala se velmi oblíbenou. Nejčastěji si ji pořizují ti kuřáci, kteří chtějí s kouřením nadobro skoncovat, nebo ti, kteří chtějí minimalizovat zdravotní rizika.

Elektronická cigareta umožňuje zdravější kouření

Díky elektronické cigaretě se tedy nemusíte vzdávat návyku kouření a zároveň toto zařízení představuje zdravější způsob, než kdyby jste kouřili klasické tabákové výrobky. S elektronickou cigaretou totiž nejsou spojeny škodlivé látky, jako je například dehet, oxid uhličitý a další. Tyto škodlivé látky se uvolňují při spalování tabáku a cigaretového papíru, s kterými se setkáte pouze u klasických cigaret. Protože však v náplních do elektronické cigarety je obsažen stále nikotin, nelze považovat tuto variantu za zcela zdravotně nezávadnou. Kouřením elektronické cigarety ale každopádně minimalizujete rizika vzniku rakoviny plic a dalších onemocněních, která jsou spojována s běžnými tabákovými výrobky. Navíc při používání elektronické cigarety se z ní vypařuje pouze vodní pára, kterou nedoprovází nepříjemný cigaretový zápach, a která není nijak škodlivá pro vaše blízké okolí. Vaši blízcí se tedy nemusí potýkat s pasivním kouřením, které není příliš zdraví nezávadné. Pokud budete kouřit elektronickou cigaretu, tak se navíc zbavíte problémů se zápachem z úst, nebo se žloutnutím nehtů a zubů.

Jestliže tedy chcete udělat něco pro své zdraví, ale nechcete se úplně vzdát kouření, bude pro Vás koupě elektronické cigarety ideální volba.

Článek dodal internetový obchod e-Cigo.cz.


Mohlo by vás zajímat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Na pražském trhu s novými byty zaznamenaly developerské společnosti v posledním loňském čtvrtletí doslova explozi poptávky. Celkem se jim podařilo prodat na 2050 jednotek, což je nejvíc za posledních deset let. Díky tomu dohnaly ztráty v prodejích z druhého kvartálu a celkově rok zakončily na počtu 5800 prodaných nových bytů.