Pozvánka na 2. ROČNÍK VODÍKOVÉ KONFERENCE H2 HEATING

Tématem letošního ročníku je: VODÍK JAKO ŘEŠENÍ PRO SOBĚSTAČNOST A UDRŽITELNOST V OBLASTI ENERGETIKY BUDOV.

Pozvánka na 2. ROČNÍK VODÍKOVÉ KONFERENCE H2 HEATING

Vážení čtenáři,

po velmi úspěšném 1. ročníku konference H2 heating 2023 našeho partnera APOKS - Komínové asociace, máte možnost znovu získat nové poznatky ze světa příprav na přechod vytápění vodíkem. Moderní trendy a technologie sousedé.cz baví, a tak i letos budou součástí konference H2 heating 2024.

Pro osvěžení tématu si můžete poslechnout webinář z minulého ročníku, který je technologickým a ideovým úvodem do problematiky ZDE.

Cílem konference je detailně představit celý proces výroby, skladování a spotřeby vodíku pro dosažení úplné nebo částečné soběstačnosti jak jednotlivých budov (rodinných a bytových domů), tak i urbanistických celků (developerských projektů, uzavřených obytných lokalit, obcí, městských částí a podobně).

Konference se uskuteční ve čtvrtek 30.5.2024

Kde: WELLNESS HOTEL STEP (PRAHA)

Přihláška na konferenci – ZDE

Součástí bude nastínění možných variant řešení, a to jak uzavřených systémů (včetně komunitních) zcela nezávislých na centrálních zdrojích energie, tak i systémů otevřených, kde vodík může být využit jako doplňkový zdroj, záložní medium nebo ve směsi se zemním plynem. Zejména u uzavřených systémů bude kladen důraz na udržitelnost, tedy ekologičnost celého výrobního a spotřebního cyklu. Nebude opomenuta ani ekonomická stránka návrhu soustavy, a to primárně z hlediska minimalizace provozních nákladů i při omezených nákladech investičních.

Samozřejmostí budou bloky informací ze světa, a to jak v oblasti evropské a světové legislativy, tak zejména informace o probíhajících vodíkových projektech v evropské unii i mimo ní.

Program konference H2 HEATING si klade za cíl poskytnout ucelené informace nejen pro majitele stávajících objektů, ale i pro místní samosprávu, projektanty, architekty, energetické specialisty a developery stavebních projektů. Nedílným prvkem konference H2 HEATING je i navázání spolupráce, protože výzkum a vývoj ve všech zemích je většinou v počátcích a bude pokračovat dle vývoje celkové energetické situace. Proto je součástí konference i prosté setkání s odborníky v oblasti vodíku pro obecné navázání spolupráce.

BUDEME TOPIT VODÍKEM? JE VODÍK BEZPEČNÝ? MŮŽE BÝT VODÍK CESTOU K DOSAŽENÍ UDRŽITELNOSTI A SOBĚSTATEČNOSTI V ENERGETICE BUDOV?

Odpovědi nejen na tyto otázky získáte během druhého ročníku VODÍKOVÉ KONFERENCE H2 HEATING, která proběhne 30. května ve wellness hotelu STEP v pražských Vysočanech.

Cílem této konference je seznámit posluchače s procesem výroby, skladováním a spotřeby vodíku pro dosažení úplné nebo částečné soběstačnosti budov i urbanistických celků.

Konferencí vás v jednotlivých blocích provedou odborníci z oboru s patřičnou praxí a zkušenostmi.

  • Představíme vývoj vodíkových projektů v České republice i v zahraničí
  • Nastíníme možné varianty řešení a využití vodíku pro vytápění
  • Ukážeme ekonomickou stránku věci
  • A dáme slovo i zástupcům státní správy a oborových organizací

Můžete se těšit na ucelené informace, které budou přínosné nejen pro majitele a provozovatele objektů ale i pro místní samosprávu, projektanty, architekty, energetické specialisty či developery.

Více informací naleznete na www.h2heating.cz

Těšíme se na vás 30. května v Praze, a buďte H2 READY! foto Foto z loňského ročníku

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!