Se službou Správa nemovitostí od AVRIOINVESTU získají klienti komplexní servis od A až do Z.

AVRIOINVEST, a.s., přední česká developerská společnost, dlouhodobě usiluje o co nejkomplexnější poskytování služeb klientům.

Se službou Správa nemovitostí od AVRIOINVESTU získají klienti komplexní servis od A až do Z.

Majitelé administrativních a bytových domů a Společenství vlastníků jednotek (SVJ) mohou využít užitečnou službu Správa nemovitostí, v rámci které získají špičkový servis a rozsah služeb.

Společnost AVRIOINVEST se již 15 let zabývá akviziční, inženýrskou a developerskou činností. Za dobu své existence realizovala řadu projektů a získala ocenění za svou práci. Jako například Realitní projekt roku 2013 pro Jihomoravský kraj, kde obdržela cenu odborné poroty i veřejnosti. K významným projektům patří Rezidence Sochorova, Rezidence Střelice, garážový dům Sedláčkova a mnohé další. Společnost má bohaté zkušenosti nejen s výstavbou, ale také se správou a údržbou bytového a nebytového fondu.

V současné době AVRIOINVEST spravuje jak administrativní budovy, tak i bytové a garážové domy. Klienti společnosti tak vědí, že se na ni mohou obrátit jako na spolehlivého partnera i co se týče správy nemovitostí. „V rámci této služby zajišťujeme veškerý technický, ekonomický, administrativní a právní servis,“ řekl předseda představenstva společnosti Marek Vinter.

AVRIOINVEST

Majitelům administrativních a bytových domů a Společenstvím vlastníků jednotek (SVJ) tak mohou díky službě Správa nemovitostí odpadnout veškeré starosti. AVRIOINVEST se postará o vše, co je potřeba. „Například v oblasti technickoprovozní zajistíme údržbu, opravy a rekonstrukce bytových a nebytových prostor, včetně projekční činnosti. Vypracujeme návrh dlouhodobého plánu oprav, rekonstrukce a modernizace domu, včetně plánovaných výdajů na jejich realizaci. Nabízíme také spolupráci při řízení o odstranění vad a nedodělků po dokončení opravy, rekonstrukce a vyřízení reklamací, zajištění nepřetržité havarijní služby a mnoho dalšího,“ přiblížil Marek Vinter.

Upřesnil, že v oblasti ekonomické společnost například zajišťuje vedení přehledu plateb, evidenci pohledávek a jejich vymáhání, zpracování přehledu o tvorbě a čerpání dlouhodobých záloh na fond oprav nebo vypracování návrhů smluv. Společnost také poskytuje energetické poradenství za účelem snížení spotřeby a nákladů za energie. Klienti, kteří službu Správa nemovitostí využijí, tak získají kompletní servis a služby od A až do Z.

Kontakt na AVRIOINVEST

Zdroj foto: AVRIOINVEST


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!