Setkání s právníkem pro SVJ – odpovědi na konkrétní dotazy. Kapacita omezena

Obyvatelé bytových domů většinou ani netuší, jak často se musí předseda jejich BD nebo SVJ potýkat se zapeklitými záležitostmi ohledně smluv a různých právních problémů. Všichni ale víme, že právní služby nejsou zrovna nejlevnější. Přesto jsme pro vás našli řešení! Dostupnyadvokat.cz. Přijďte se přesvědčit osobně na Odpolední čaj s právníkem, který proběhne již 25. ledna!

Setkání s právníkem pro SVJ – odpovědi na konkrétní dotazy. Kapacita omezena

Kapacita je omezena, a tak si včas zarezervujte místo na naší společné akci Odpolední čaj s právníkem, která proběhne 25. ledna v Cafe Kolíbka v Praze, Řeznická 10. Začneme v 17.00 a celé tři hodiny věnujeme vašim dotazům, na které bude JUDr. Ondřej Preuss, zakladatel Dostupnyadvokat.cz, předem připraven, a dozvíte se tak vše potřebné. **Svou registraci a dotaz na právníka posílejte na náš známý e-mail ** – potvrzení vaší účasti a další informace vám zašleme obratem.

Co je Dostupnyadvokat.cz?

Dostupnyadvokat.cz vás za zlomek obvyklé ceny zbaví vašich problémů – získáte přístup k právníkovi kdykoli a odkudkoli. Již od 400 Kč měsíčně tu pro vás bude právník, který vám pomůže se sepsáním smluv, při řešení právních problémů, ale i v dalších právních záležitostech.

![](/upload/_public/magazine/img/pribeh-FB - zeleny.png)

„Naše nová služba Dostupný právník po celý rok je určena především pro podnikatele, živnostníky nebo společenství vlastníků jednotek a bytová družstva. Právě ti se setkávají s právními nástrahami prakticky denně. Naše právníky mají s novou službou neustále po ruce při řešení problémů nebo jenom pro konzultaci svého postupu,“ vysvětluje zakladatel služby Dostupnyadvokat.cz Ondřej Preuss.

Vybírat můžete ze tří typů variant služby. Kromě konzultací s advokátem navíc získáte vzory smluv, do kterých stačí pouze vyplnit základní údaje. Dostupnyadvokat.cz ručí za jejich bezchybnost a aktuálnost. Klient zároveň dostává slevu 15 % na další služby.

Službu může každý vyzkoušet na týden zdarma bez jakéhokoli závazku.

„Jako člen výboru mám právní odpovědnost. Možnost zkonzultovat důležité kroky s právníkem, navíc za velice příznivou cenu, kterou si v domě obhájím, mi umožní klidně spát,“ pochvaluje si službu předseda SVJ na pražské Letné Jura Bečička.


Mohlo by vás zajímat

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Ve velkých městech nachází svůj domov většina mladých lidí, ale i řada rodin a seniorů v různě velkých bytech v centru, častěji pak v panelácích na okraji. Bytové domy nejsou výjimkou ani v malých městech a na vesnicích. Je jedno, zda lidé byt vlastní, nebo jsou v pronájmu. V domě nejsou sami a se svými sousedy mají společné prostory, o které se musí starat. A tady může někdy nastat kámen úrazu. Jaké existují možnosti úklidu společných prostor?

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Přestože v České republice žádný zákon nenařizuje povinnost detekovat nebezpečné plyny v domácnostech, je instalace detektorů důrazně doporučována. Obzvláště pak v bytových domech představuje únik plynu riziko nejen pro obyvatele dané bytové jednotky, ale celého domu.

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Teplo je již řadu let zařazeno ve snížené sazbě DPH 10 % resp. 12 % od roku 2024, naproti tomu plyn a elektřina nakoupené samostatně jsou v základní sazbě 21 %. Všechny centrálně vytápěné domy nakupují vytápění a teplou vodu s nižší sazbou DPH než bytové domy s vlastní kotelnou, které si nakupují plyn či elektřinu sami. Může váš dům také ušetřit?