70 účastníků a 3 odborní řečníci na Sousedském setkání v Praze

Kdo se nemohl zúčastnit Sousedského setkání, ten o mnoho přišel. Seminář nabídl velice zajímavé přednášky, jež by vás jistě zaujaly. Přední odborníci ze svých oborů představili užitečné informace, týkající se nejen novinek, ale také mnohých často dokola diskutovaných témat. Prohlédněte si fotografie a přečtěte si prezentace řečníků přímo na našich stránkách.

70 účastníků a 3 odborní řečníci na Sousedském setkání v Praze

Setkání proběhlo 6. dubna v Praze a pro všechny uživatele portálu Sousedé.cz bylo zdarma. V přátelské atmosféře vystoupili tři specialisté, kteří prezentovali nejen činnost svých společností, ale především problematická témata zajímavá pro všechny obyvatele bytových domů.

Celou akci zahájil jednatel společnosti Sousedé.cz Martin Pösinger, který všechny srdečně přivítal a krátce řekl něco o činnosti našeho portálu. Po něm vystoupila kolegyně Jana Bělehrádková, jež je zodpovědná za správný chod celého portálu, kde vystupuje jako Domovník. Všechny vaše dotazy, náměty a problémy jsou směrovány na ni. Jana také hned v úvodu představila nový realitní web a celou řadu novinek, které portál Sousedé.cz přináší a ještě v roce 2017 přinese. V neposlední řadě představila obchodní činnost Zlata Botero Vašková, která komunikuje se všemi našimi partnery.

Jako první odborný přednášející vystoupil Daniel Nový z firmy ista Česká republika, který se věnoval především rozúčtování nákladů na teplo a teplou vodu. Finančně patří tyto položky mezi nejvyšší náklady na bydlení. Daniel Nový se věnoval také nové vyhlášce a ukázkovým případům z praxe.

Dále vystoupil Ing. Vít Řezáč ze společnosti Nemoinspekt s.r.o., ten mluvil o technických záležitostech bytových domů a nezbytných pravidelných revizích. Po krátké přestávce určené na občerstvení a také osobní kontakt s prezentujícími, se právním otázkám a problémům věnoval JUDr. Ondřej Preuss z portálu Dostupnyadvokat.cz. Po konci přednášek byl věnován prostor pro četné dotazy na přednášející a následné diskuse. Pestré zkušenosti si předávali také samotní zúčastnění mezi sebou.

Kromě přednášejících se setkání zúčastnili i zástupci naší partnerské společnosti Moje-schody, kteří představili zúčastněným své produkty a nabídli širokou škálu služeb.

Veškeré materiály a fotografie jsme pro vás uložili do nové skupiny s názvem Předsedové SVJ/BD.

Kliknutím na odkaz ZDE > budete přesměrováni přímo na úvodní stránku skupiny, kde stačí požádat o vstup kliknutím na příslušné tlačítko.


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.