700 obchodů na jednom místě Nabytek.Sousedé.cz

Ať už bydlíte v bytě, nebo v domě. Máte zahradu či jen pidipředzahrádku. Jistě si rádi své bydlení zvelebujete. Potřebujete nový nábytek? Lampu, dekorace, čekáte miminko a chcete si zařídit pokojíček celý v růžové barvě? Se vším vám nyní na jednom místě pomůžou Sousedé.cz.

700 obchodů na jednom místě Nabytek.Sousedé.cz

Sousedé.cz je největší portál pro správu SVJ a BD. Od jara 2017 je to také realitní portál s hodnocením lokalit od lidí, kteří v daném místě bydlí. A nyní přináší celou řadu výhodných služeb pro všechny své uživatele a nejen je.

V září jsme pro vás připravili další vychytávku – Nábytek.Sousedé.cz – podívejte se, co vše vám v domácnosti chybí, jaký pokoj byste chtěli oživit, která židle už je tři roky zralá na výměnu a kolik už máte splasklých polštářků na gauči. Už máte nákupní seznam připraven?

Co zde všechno najdete

- nabídku ze 700 obchodů, tzn. více než 550 000 přehledně uspořádaných produktů pro vaše pohodlí! (Psst, věděli jste, že můžete vyhledávat podle barvy? Ideální!) Už nemusíte složitě hledat na Google nebo Seznamu, vše máte v jednom katalogu, ze kterého se jedním kliknutím dostanete do obchodu, ve kterém vše nakoupíte

- 8 hlavních kategorií jako jsou Výprodeje, Nábytek, Stavba a rekonstrukce, Dekorace, Bytový textil, Pro děti, Svítidla a Dům a zahrada.

  • Akční nabídky. Tisíce výrobků, které jsou aktuálně s tou nejvýhodnější cenou opět na jednom místě.

Podívejte se, jak se nám katalog povedl a jak je snadné v něm hledat a najít.

Máte rádi výhodné nabídky? Pak tu máme ještě něco navíc.

V září jsme pro uživatele portálu Sosuedé.cz také spustili sekci Služby, ve které neustále přibývají výhodné nabídky od našich partnerů. Najde si tam své každý, ať už obyvatel domu, nebo předseda SVJ. Registrace do webu Sousedé.cz je zdarma, takže pokud ještě nejste u nás, je snadné to dohnat. Najdete zde například slevy v desítkách procent, nebo doplňkové služby zdarma. Třeba advokáta 1+1 zdarma, nebo slevu na energie 20%. Nechybí i takové věci jako výhodná nabídka metodiky stanov SVJ, BD, nebo výhodné úvěry pro celé domy.

Je toho vážně moc co ve službách najdete. Podívejte se na naše akční nabídky.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.