Auto jako vánoční dárek

Blíží se Vánoce a těm z vás, kteří by rádi potěšili své blízké autem, poradíme, jak postupovat při zapsání šťastlivce jako nového vlastníka.

Auto jako vánoční dárek

Nejdříve je dobré vědět, že na změnu vlastníka vozidla máte dle zákona 10 pracovních dnů a že bez ověřené plné moci nelze obdarovaného zapsat do technického průkazu.

Jedinou možností tedy je počkat, až si novopečený majitel u stromečku rozbalí klíče od vozu a poté s ním návštěvu úřadu řešit. Registr vozidel může navštívit sám nebo s vámi může sepsat plnou moc a následně ověřit svůj podpis.

Jedná-li se o ojeté vozidlo, je dále třeba plná moc od prodávajícího s ověřeným podpisem, povinné ručení, velký technický průkaz, malý technický průkaz a evidenční kontrola. Ta má platnost 30 dní.

Při registraci nového vozidla postačí doklad o nabytí, povinné ručení a velký technický průkaz.

Pokud vám předvánoční shon nedovolí, abyste si kus svého času ukrojili k řešení přepisu vozidla, rádi vám s tím pomůžeme. Nejenže zajistíme změnu vlastníka vozidla, ale také přistavíme vozidlo na evidenční kontrolu a dále vám sjednáme výhodné pojištění vozu. Soustředíme se na spokojenost klienta, tudíž vše vyřídíme do dvou dnů od objednání služby.

Bližší informace naleznete na našich webových stránkách .

Přejeme vám šťastné a pohodové Vánoce strávené v přítomnosti vašich nejbližších. V případě návštěvy úřadu vám přejeme poklidné a úspěšné jednání.

A jako dárek od nás nezapomeňte využít slevu 25 % na službu PICK-UP SERVIS nebo PŘEPIS VOZIDLA

Nepřehlédněte!

Kam se stromkem po vánocích?

Vánoční dekorace snadno a rychle

Vánoční dekorace svépomocí


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.