Babicovy dobroty

Pořad TV Nova Babicovy dobroty je pořad pro všechny milovníky vaření a nových zážitků v kuchyni. Pořad je plný nových nápadů, jak si vaření ulehčit a vařit rychle a zábavně.

Babicovy dobroty

Televizní show uvádí zkušený šéfkuchař Jiří Babica, který vás naučí vyčarovat pochoutky, jak z české tak i zahraniční, světové i ve vaší kuchyni. Pořad Jiří Babica uvádí svérázným způsobem a předkládá všem kuchařům, jak nejefektivněji si vytvořit i velmi složité jídlo.

Často si Jiří Babica do svého pořadu zve i známé osobnosti, s kterými si společně uvaří jejich oblíbená jídla a to vše vždy nejjednodušším způsobem tak, aby recepty byly rychlé a vyhovovaly všem kuchařům.

Jiří Babica je kuchař, který za sebou má bohaté zkušenosti v oboru gastronomie. Náměty na recepty získávál skoro po celém světě (jen pro zajímavost uveďme Karibik, Malajsie, Japonsko, Havaj, Nový Zéland i Austrálie a Německo). Tento charismatický šéfkuchař se narodil 1. 5. 1961 v Praze. Kuchařem se vyučil v pražských hotelech Ambasador a Palace. V roce 1989 se oženil a v Německu začal pracovat ve vyhlášené restauraci Zlatá Praha.

Babicovy dobroty má mnoho fanoušků, kteří mají styl vaření a moderování Jirky Babici rádi. Je ale i spoustu těch, kteří ho rádi imitují a s posměškem karikují.


Mohlo by vás zajímat

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?