Barking – nechte své parkovací místo vydělávat

Bydlíte v bytovém domě a máte své vlastní parkovací stání? Případně vlastníte pozemek, na kterém lze parkovat? Jste ochotni pronajmout tento prostor v době, kdy v něm vaše auto nestojí? Do Prahy přichází mobilní aplikace usnadňující parkování a zároveň nabízí vlastníkům garáží, dvorů možnost přivýdělku. Aplikace je kompatibilní s prakticky všemi elektronickými vjezdovými systémy a dokáže na jedno kliknutí otevřít bránu nebo vrata pro vjezd na parkovací stání.

Barking – nechte své parkovací místo vydělávat

Aplikace pro parkování Barking byla vyvinuta pro zjednodušení zaparkování vozidla, nejen v rušném centru města. Uživateli, který si do svého telefonu aplikaci stáhne a využije jejích možností, pomůže vyhnout se stresovým situacím při hledání místa k zaparkování svého auta. Inteligentní vyhledávací systém nabídne řidiči v jeho okolí nebo zamýšleném cíli dostupná parkovací místa, ze kterých poté už jen zbývá vybrat to správné. Parkovací stání je možné si také zarezervovat dopředu, aby bylo volné do doby, než uživatel na místo dojede.

Parkovací stání mohou do systému poskytnout rezidenční domy, kancelářské objekty, komerční parkoviště, hotely, školy i jednotliví lidé, kteří po dobu nepřítomnosti v bytovém domě, mohou stání nabídnout. Příkladem může být parkování na rušném rozhraní pražských Vinohrad a Žižkova. Firma, sídlící uprostřed Riegrových sadů, uvolnila o víkendech a po pracovní době svých zaměstnanců parkovací stání do aplikace Barking. Lidé mířící do těchto míst, tak pohodlně zaparkují a mohou pokračovat na večeři či do divadla, nebo si zaběhat v přilehlém parku.

Registrovaní majitelé parkovacích ploch spravují vše potřebné přes internet, kde mohou nastavovat dostupnost, počet parkovacích míst. Majitel parkovacího stání si sám určí cenu, kterou si přeje za jeho pronájem. Požadovaná částka se poté ukáže řidiči v aplikaci a následně po využití místa ji zaplatí pomocí platební karty.

Barking si zakládá na bezpečnosti. Všichni uživatelé aplikace jsou ověřování telefonním číslem a hlavně číslem platební karty.

Chcete více informací? Koukněte na www.barking.cz. V případě zájmu můžete také kontaktovat českého zástupce aplikace Karla Srnku na e-mailu .

A jak budete příště parkovat Vy?


Mohlo by vás zajímat

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.