Celosvětová konference bezpečnostního průmyslu ELF v portugalském Portu zná portál Sousedé.cz

Ptáte se, jak je to možné? Začněme tedy od počátku. Jistě si vzpomínáte, kdy jsme vám představovali asociaci CMZS jako nového partnera.

Celosvětová konference bezpečnostního průmyslu ELF v portugalském Portu zná portál Sousedé.cz

Po podpisu Memoranda o vzájemné spolupráci věci nabraly opravdový a profesionální spád. Partnerství, které jsme nastavili totiž skvěle zapadlo jako dílek puzzle do skládačky nového počinu asociace CMZS, Policie ČR, Policejního prezidia ČR a MV-ČR. Jedná se o nový projekt, který je prozatím ve fázi příprav, avšak má již svůj název, logo a strukturu. To vše včetně portálu Sousedé.cz jakožto oficiálního partnera bude odstartováno v září na veletrhu For-Arch 2018 v Letňanech, kam vás také srdečně zveme.

A právě tento zbrusu nový projekt představovali zástupci CMZS na zasedání představenstva, jehož jsou taktéž členy, Evropské federace bezpečnostního průmyslu ELF (European Locksmith Federation), která každoročně pořádá celosvětovou konferenci s veletrhem. Tento rok se konala, pod názvem ELF Convention 2018, v termínu 25.-27. 5. 2018 v Portu v Portugalsku. Této události se zúčastnil také manažer marketingu Sousedé.cz Tomáš Pospíšil, který úlohu našeho portálu v tomto projektu představil členům představenstva ELF, mezi kterými byly zastoupeni prezidenti obdobných asociací, jako je u nás CMZS, z USA, Austrálie, Izraele, Islandu, Německa, Rakouska, Belgie, Holandska, Polska, všech skandinávských států, pobaltských republik a Ukrajiny.

Představení formou krátké prezentace neslo právě logo Sousedé.cz jako oficiálního partnera tohoto projektu. Takřka celý svět tedy shlédl synergii našeho portálu s novým partnerem a pod záštitou státu, která není jen propagací portálu, nýbrž smysluplnou činností a konceptuálním přístupem, který rozšiřuje náš akční rádius.

Jakmile se bude blížit veletrh For-Arch, budeme vás v dostatečném časovém předstihu informovat o všech aktualitách a novinkách ohledně projektu, účasti Sousedé.cz na veletrhu a o dalších podrobnostech. Jisté je, že již nyní můžeme říct, že je opravdu na co se těšit a práci i portfolio služeb našeho portálu posouváme na další úroveň.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Ve velkých městech nachází svůj domov většina mladých lidí, ale i řada rodin a seniorů v různě velkých bytech v centru, častěji pak v panelácích na okraji. Bytové domy nejsou výjimkou ani v malých městech a na vesnicích. Je jedno, zda lidé byt vlastní, nebo jsou v pronájmu. V domě nejsou sami a se svými sousedy mají společné prostory, o které se musí starat. A tady může někdy nastat kámen úrazu. Jaké existují možnosti úklidu společných prostor?