Celosvětový úklidový den - 21. září 2019

Vážení a milí,Ukliďme svět, ukliďme Česko Vás opět zve na pomoc našemu životnímu prostředí a zejména na pomoc s uzdravením alespoň části společnosti, která ještě v dnešní době vyváží odpadky do přírody, nechává si upadnout od ruky tu obal od sušenky, tu vlhčený ubrousek nebo nedopalek.

Celosvětový úklidový den - 21. září 2019

Jděme i tentokrát příkladem společně s dalšími dobrovolníky ze 150-ti států celého světa. V sobotu 21. září (World Cleanup Day a Clean Up The World Weekend) ukažme, že nám záleží na naší planetě a naší budoucnosti.

Každý kousek se počítá, protože žádný se sám neuklidí. Budeme poctěni, když najdete opět čas a chuť a přidáte se k akci, která inspiruje u nás i po celém světě.

Pojďte do toho s námi i tentokrát a zaregistrujte se na podzimní termín: www.UklidmeCesko.cz/zapojitse/organizator/

Úklidové pomůcky

  • pro ty, kterým se nepodaří znovu použít pomůcky z minulého úklidu, máme i tentokrát něco materiálu na rozdání. Podmínkou je ovšem vyplněný report z poslední akce, ať víme, že je materiál využívaný.
  • Vyplňovat žádosti o úklidové pomůcky můžete již nyní (formulář najdete po přihlášení organizátora v záložce "Balíček s materiálem"). Své žádosti prosím vyplňte do 7. září - následující týden bude probíhat samotná rozesílka.

Veškeré další informace a novinky najdete na našem webu www.UklidmeCesko.cz a na facebooku.

Nejčastější dotazy a odpovědi najdete v sekci FAQ nebo se zeptejte přímo mně, ráda poradím, vysvětlím.

Mějte krásný zbytek léta!

Za tým Ukliďme svět, ukliďme Česko

Katka Landová
koordinátorka organizátorů a dobrovolníků

tel: 773 198 015
(pracovní dny 9-17 hod.)
Český svaz ochránců přírody a Ukliďme Česko z.s.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.