Chcete grilování pro celý dům ZADARMO?

Jaro na sebe letos nechalo dlouho čekat, ale po chladnějším týdnu pod taktovkou Pankrác-Servác-Bonifác to konečně vypadá, že jsme se dočkali téměř letního počasí. A s tím ruku v ruce přichází otevírání příjemných zahradních restaurací a také se naplno rozjíždí grilovací sezóna. Kdo z nás milovníků kvalitního masa odolá lákavé nezaměnitelné vůni čerstvě ugrilovaného steaku? A když si k tomu představíte ještě půllitr tak akorát vychlazeného piva… Co nám schází? Jasně, že příjemná společnost!

Chcete grilování pro celý dům ZADARMO?

Abychom takovýto příjemný podvečer mohli strávit i s vámi, připravili jsme pro nejaktivnější z vás soutěž o letní grilování pro celé vaše SVJ! Ať jste, kde jste, přijedeme za vámi se sudem piva a věncem buřtů v pátek 23. 6. 2017.

Soutěž o grilování se Sousedé.cz pro váš dům

Co je třeba udělat pro to, abychom zamířili právě k vám?

Mít založené vaše SVJ na našich stránkách a k 31. 5. 2017 v něm mít registrovaných alespoň 70 % všech členů zapsaných v katastru nemovitostí. Všem členům tzv. zlatého VIP klubu Sousedů pak v prvním červnovém týdnu pošleme e-mailem tipovací otázku, po jejímž zodpovězení budete automaticky zařazeni do naší soutěže.

Vítěz této tipovací soutěže vyhraje pro všechny svoje sousedy grilování a bude jen na něm, aby je pozval a vybral vhodné místo, kde si všichni pochutnáme na dobrém mase, pivu a poklábosíme se s/Sousedy :)

Nejste ještě členy zlatého VIP klubu a chybí vám už jen krůček? Pozvěte ještě pár svých sousedů a budete do soutěže také zařazeni! Na pivo a grilování jistě uslyší i největší odpůrci on-line nástěnek :) Vy tak získáte nejen možnost vyhrát v soutěži, ale navíc budete mít opět trochu snazší komunikaci se členy SVJ, jelikož už budete on-line téměř všichni. A co teprve přidat se k ostatním SVJ, která mají zaregistrovány všechny své členy? To by teprve bylo usnadnění všeho a pro všechny!

Máte dotazy? Není Vám ještě něco jasné? Napište a my vám rádi vše vysvětlíme

Abychom si celou grilovačku pořádně užili, pozvali jsme si firmy ze sousedství, které nám zajistí:

![](/upload/_public/magazine/img/Sousedský pivovar Bašta.jpg)

Těšíme se na vás!

Sousedé.cz


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.