Co potřebujete vědět o centrálním zdroji vytápění v Praze

Akademie pro bytové domy nyní přinášíme kvalitní informace přímo k vám domů! Zveme vás na novou formu přednášek. Jedná se o seminář vysílaný v reálném čase na internetu takzvaný webinář. Přihlásit se můžete na www.AkademieBD.cz.

Co potřebujete vědět o centrálním zdroji vytápění v Praze

Všechno, co potřebujete vědět o centrálním zdroji vytápění v Praze

21. listopadu 2019 od 18.00 v pohodlí vašeho domova

Program semináře

Bydlíte v Praze a váš dům je napojený na centrální zdroj tepla? Chtěli byste vědět, jak můžete spotřebu tepla z CZT ovlivnit, co z informací, které o vytápění z CZT kolují, je mýtus a co jsou skutečná fakta?

Navštivte náš webinář, který tentokrát pořádáme ve spolupráci se společností Pražská Teplárenská a.s. Připojte se k nám, získejte zajímavé informace a ptejte se v online chatu na všechno, co vás ve vztahu k dodávkám tepla z CZT v Praze opravdu zajímá.

Lektoři

Ing. Petr Štěpánek, Ph.D.

Je vedoucím oddělení péče o zákazníky Pražské teplárenské a. s., která je jednou z největších teplárenských společností v ČR a členem skupiny EP Infrastructure. Primární náplní jeho práce je řešení potřeb zákazníků PT a. s., zejména konzultace týkající se dodávek tepla ze sítě CZT a poradenství pro odběratele při stanovení odpovídajících obchodních a technických parametrů odběru tepla a jejich optimalizaci.

Podívejte se, jak naše webináře probíhají. Připojení je velmi jednoduché a zvládnete ho s minimálními znalostmi práce na PC. Zaregistrujte se včas. Počet návštěvníků je omezen, abychom mohli během webináře odpovídat na vaše připravené dotazy. Přihlásit se můžete přes formulář po rozkliknutí vybraného tématu. Akce je pro přihlášené zdarma. Na webinář se můžete přihlásit na www.AkademieBD.cz.


Mohlo by vás zajímat