Design a realizace interiérů

Pokud stále váháte, jak upravit váš obývák, kuchyň, ložnici nebo třeba kancelář, tak pro vás máme dobrý TIP. Zkuste využít služby bytového architekta. Prostě si jenom několikrát popovídáte s šikovným chlapíkem, odevzdáte klíčky od bytu nebo domu a pak se nestačíte divit ...

Design a realizace interiérů

Firma JJ interier se zabývá komplexním řešením bytových a komerčních interiérů. Svým klientům nabízí individuální přístup a každou novou zakázku berou jako výzvu. Mezi hlavní devizy společnosti patří vlastní truhlářská výroba.
Všem klientům nabízí konzultace, zaměření,vyhotovení návrhu a cenovou nabídku zdarma.

Kuchyňské linky

Při návrhu kuchyňské linky dbáme na design, ergonimii a o co nejkvalitnější provedení. Proto pro výrobu používáme výhradně kvalitní materiály a komponenty od německých či rakouských výrobců.

Obývací pokoje

Při návrhu obývacího pokoje klademe důraz na celkovou dispozici řešení prostoru. V současné době je velmi časté propojení obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní. Proto se snažíme o přenesení určitých prvků z kuchyně do obývacího pokoje a naopak.

Dodáváme elektroniku všech dostupných značek za internetové ceny včetně instalace.

Ložnice

Postele vyrábíme výhradně ze zesílených materiálů všech dostupných dekorů. Při výrobě klademe důraz na použití kvylitních komponentů jako je kování, rošty a matrace. Námi nabízené matrace jsou vyrobeny jako vícevrstvé s vysokou životností. Jsou opatřeny antialergením potahem „aloe vera“.

Předsíně, šatny, vestavné skříně

Předsíně jsou velice důležitou součástí interiéru, vytvářejí „první dojem“ po vstupu do místnosti. Snážíme se proto přenést určité prvky z interiéru obývacího pokoje do předsíní a vstupních hal.

Šatny vybavujeme variabilním systémem úložných prostor, šatními tyčemi /posuvnými i fixními/ a úložnými boxy. Snážíme se dbát na správnou ergonomii.

Námi vyráběné vestavné skříně jsou navrženy tak, aby byl celý prostor maximálně využit. Vnitřní uspořádání vždy konzultujeme s klienty, ale i po instalaci se dá pozměnit. U posuvných dveří používáme kvalitní kování včetně integrovaného tlumení při dojezdu dveří.

2U to you pracovní stůl

2U [to you] je pracovní stůl určený pro grafiky, ale i běžné uživatele PC. Byl navržen tak, aby splňoval požadavky pro umístění v prostoru „open space“. Konstrukce funguje na principu protitlaků – vrchní díl je relativně těžký, ale zároveň má tendenci překlápět se dozadu – tím je zajištěna stabilita. Konstrukci tvoří kovová kostra, která je opláštěná a lakovaná do vysokého lesku.


Mohlo by vás zajímat