Děti v domě II.

Téma děti je velmi oblíbené, a proto by byla škoda nevěnovat mu ještě jeden článek. Krom přemístěných bot a malůvek po zdech, o kterých jsme psali v předešlém článku, se obyvatel domu může setkat ještě s dalšími nástrahami, které pro něj děti s radostí připravují.

Děti v domě II.

Například se vám může stát, že si nedobrovolně uděláte vyhlídkovou trasu výtahem, či si na něj budete muset o pár minut déle počkat. A proč? Protože děti přece milují tlačítka! Rodiče některých dětí milují, když se jejich děti baví na úrok ostatních. Vždyť, kdo ráno pospíchá do práce a nechce raději strávit pár hezkých minut pohledem na opakující se zavírání a otevírání dveří výtahu? Obzvláště, když má váš dům více jak 5 pater, je to zábava. Možná proto by měla být ve výtazích veřejná wifi síť a pohodlné křeslo, nebo zákaz vstupu dětem, jejíž rodiče je neumění ohlídat.

Kromě krásné ranní či večerní projížďky výtahem může také některé obyvatele domu překvapit neustálá vrstva bahna. Někdo si dá tu práci, že celé podlaží zamete a druhý den - ejhle, stejná vrstvička bahna a k ní i koleje od kočárku. Jistě je pochopitelné, že ne každá maminka má čas chodit zametat na chodbu opadané bláto z kočárku. Ale přece jen. Párkrát do kočárku praštit třeba klacíkem a dostat z koleček a spodku kočárku vrstvu bahna, ještě než s ním zajedete do baráku, to není tak náročné a potěšilo by to všechny obyvatelé domu.


Mohlo by vás zajímat

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.