Jak se připravit na příchod dětí do domu? | 1. část

Najít dům, ve kterém by v žádném poschodí nebylo jediné dítě, je v dnešní době prakticky nemožné. Navíc nikdy nemůžete vědět, kdo se kdy přestěhuje a jestli za rok vedle vás nebude bydlet pár s Klapzubovou jedenáctkou. Na co se tedy připravit, abyste hned po nastěhování nedostali infarkt?

Jak se připravit na příchod dětí do domu? | 1. část

Jedna z prvních věcí, na kterou je dobré být připraven, je ta, že někdy po ránu nebudete moci najít své boty. Obvykle mají místo hned u vašich dveří, ale s příchodem dětí se může stát, že vaše obuv bude, v tom lepším případě, u sousedů přes chodbu, v tom horším případě bude o pár pater výše.

Dalším krásným příkladem dětské kreativity je výzdoba stěn. Někdy narazíte na pastelkami namalované koleje přes celou stěnu, vedle kterých stojí dítě s výrazem hrdiny, protože právě zachránil dům. A na otázku, proč mají domovní stěny zdobit namalované koleje, odpoví: „Co kdyby tu jel vlak.“ V tu chvíli je opravdu těžké vysvětlit dítěti, že namalované koleje by asi nepomohly.

Dětský svět je holt dětský svět, ze kterého každý musí vyrůst sám. A je na rodičích, aby svým dětem stanovili hranice, které by neměly překračovat.

Nepřehlédněte

Děti v domě 2


Mohlo by vás zajímat

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

V bytových domech mohou závady na kanalizaci způsobit problém nejen majitelům jednoho bytu, ale hned několika. V bytových domech je tak extrémně důležitá prevence ucpaných odpadů. Jak na ni a jak postupovat v případě, že dojde k ucpání odpadu?

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.