Dotace pro domy v památkové zóně Prahy

Rekonstrukce bytových domů v památkových zónách nese řadu komplikací. Domy většinou nelze zateplit, a tím jsou diskvalifikovány z programů, jako je Nová zelená úsporám a každý zásah se navíc výrazně prodraží kvůli požadavkům památkářů. Pokud vlastníte dům v Praze a je umístěn v památkové zóně, můžete nyní pro opravy a rekonstrukce využít finanční dotaci poskytovanou magistrátem hlavního města. Dotaci lze využít například na fasádu, okna, střechu, ale i interiéry a další části domu.

Pro zájemce o tuto dotaci jsme připravili online webinář, kde vás odborníci na tento dotační program seznámí s jeho podmínkami a poradí vám, jak postupovat s podáním žádosti. Během webináře budou také odpovídat na vaše dotazy, které jim můžete buď zaslat předem na , nebo prostřednictvím chatu přímo během webináře. Webinář je zdarma a přihlásit se na něj můžete ZDE. Poté již stačí 4. 9. 2019 od 18:00 sedět doma u vašeho počítače a spojit se s námi. Postup, jak se na webinář připojit, rozešleme den předem.

Nevíte, zda stojí váš dům v památkové zóně? Na mapě památkového úřadu si to můžete snadno ověřit. Domy, které do možnosti čerpat dotaci spadají, jsou součástí modrých zón.

O připravovaných akcích najdete veškeré informace na webu Akademie BD. Počet míst na seminářích i webinářích je omezen, proto doporučujeme, abyste se registrovali včas. Registraci můžete provést elektronicky na stránkách Akademie BD.


Mohlo by vás zajímat

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!