HLAS ČESKOSLOVENSKA

Televizní zpěvácká show a zároveň soutěž, Hlas Československa, je pořad, který vznikl v koprodukci TV Nova a TV Markíza. Utkávají se v něm nadějní zpěváci z Česka i Slovenska.

HLAS ČESKOSLOVENSKA

V Hlasu Československa na rozdíl od Superstar a X-Factoru nezáleží na tom, jak soutěžící vypadají, ale záleží pouze na jejich zpěvu. Zpěváci, účastníci této soutěže jsou vybírání tzv. „naslepo“ a tudíž jen a pouze podle jejich zpěváckého nadání. Vystoupení soutěžích hodnotí porota složená s českých i slovenských umělců, především zpěváků, kteří sedí k soutěžícím zády. Proto nejsou ovlivněni ničím jiným než zpěvem soutěžících.

Na vítěze čeká finanční výhra a samozřejmě svět Československého showbyznysu.

Porota složena ze čtyř „koučů“ si vybere své zpěváky do vlastních týmů a pomocí svých rad a předáním vlastních zkušeností ze světa showbyznysu se je snaží nasměrovat k vítězství.

Jak už bylo řečeno každý „kouč“ si k sobě vybere 8 soutěžících naslepo. Ty pak připravuje do další fáze vyřazovacích duelů. V nich „kouč“ proti sobě nasadí dvojici svých zpěváků, kteří zazpívají tutéž píseň. „Kouč“ si ponechá jen vítěze duelů, ve skupině mu tak zůstanou 4 svěřenci, kteří postupují do živých semifinále, kde už budou rozhodovat jenom diváci sms a telefonním hlasováním.

Z Hlasu Československa vzešlo několik zajímavých talentů a zpěváků.


Mohlo by vás zajímat