HOTEL PARADISE

Reality show s názvem Hotel Paradise je o soužití několika lidí, mužů a žen, kdy vítěz, poslední z nich vyhraje 50 tisíc eur. Soutěžící bydlí v jedné z nejexotičtějších destinací světa, v luxusním hotelu Casa Alegre v Dominikánské republice. Mají k dispozici vše, co si jen vymyslí, drahé míchané nápoje, pokrmy nejlepší z nejlepších.

HOTEL PARADISE

A v čem tkví jádro celé soutěže Hotel Paradise? Účastníci nemusí pro výhru dělat nic, jen si užívat luxusu a bavit se, jediná věc, které se musejí vzdát je jejich vlastní soukromí. A to doslova! Celý den, čtyřiadvacet hodin denně, jsou zabírány objektivem televizních kamer.

Další podmínkou, která je na soutěžící kladena, je to, že nesmějí být zadaní. V Hotelu Paradise jde také o to, že účastníci soutěže mezi sebou, muži a ženy, musí utvořit páry a žít společně. Vtip je v tom, že vždy jeden z nich zůstane sám. To je také hlavní úkol pro soutěžící v Hotelu Paradise, nesmí zůstat „na ocet“. Kdo se ocitne sám, bude vyřazen. Každý týden se daná „osamocená“ osoba nahradí novým soutěžícím. Jeden ven a jeden zase dovnitř. Nový hráč tak může zamíchat kartami a vše je zase na začátku. Páry vznikají a zase zanikají.

Hotel Paradise je plný slunce, exotiky, luxusu, moře, krásných lidí, zábavy, ale i hádek, intrik a pomlouvání

Pořadem provádí krásná moderátorka Martina Gavriely, vždy od pondělí do pátku ve 22:15 na TV Prima love. Nebo také každý pátek ve 23:10 na TV Prima family.

Hotel Paradise, upoutávka


Mohlo by vás zajímat