Hledáte úspory a flexibilitu při odpojení od dálkového zdroje tepla?

Přijďte si spočítat výši vašich úspor s kalkulačkou a načerpat cenné prosun! Zveme vás na odborný seminář – S ÚČASTÍ ZDARMA!

Hledáte úspory a flexibilitu při odpojení od dálkového zdroje tepla?

Seminář je určený pro výbory SVJ, které přemýšlejí nad změnou zdroje tepla, uvažují nad vlastní kotelnou nebo bivalentním ohřevem teplé vody ať již pomocí solárního termického systému nebo tepelného čerpadla. Motivací pro všechny je jednoznačná úspora nákladů na vytápění i ohřev teplé vody.

Proces změny zdroje, případně odpojení od systému centrálního zásobování (zkráceně CZT), je však komplexní věc, kde samotná výstavba zdroje tepla je jen špičkou ledovce. Co připravit na začátku, pro jakou variantu se rozhodnout, na co si dát při výběru pozor, jaká jsou úskalí, co připravit na schůzi, zda je možné získat dotaci, anebo jaký model financování zvolit? Na veškerá tato témata vám odpoví naši přednášející. Budeme se také zabývat právní problematikou odpojení od systému CZT.

Co seminář předsedům a členům výborů SVJ přinese:

o Obecný přehled nad problematikou změny zdroje tepla

o Seznámení s úskalími, případně jak je překonat

o Seznámení s výhodami vlastních zdrojů tepla, kdy prim hraje zejména významná úspora nákladů

o Informace o zkušenostech z již realizovaných instalací

o Informace o právní stránce věci – odpojení od systému CZT

o Seznámení s dotačními možnosti

o Diskusi s odborníky

PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE ZDE V REGISTRAČNÍM FORMULÁŘI, POSPĚŠTE SI, KAPACITA JE OMEZENA NA 80 MÍST!


Mohlo by vás zajímat

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domu či bytu bývá náročným projektem, který může dramaticky změnit atmosféru a funkčnost vašeho životního prostoru. Jedním z důležitých požadavků při plánování rekonstrukce bývá i celková změna osvětlení, která zvýrazní architektonické prvky, vylepší náladu a zvýší efektivitu prostoru.

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.