JAK SE STAVÍ SEN

Velice populární stavební a designová show Jak se staví sen, je show pro všechny, kteří se zajímají o nové trendy v bydlení a design.

JAK SE STAVÍ SEN

Jak se staví sen radí jak nejefektivněji předělat, přestavět svůj byt, dům či jen oblíbený pokoj. Chcete proměnu? Přihlaste se do této show, kdy takzvaný „deco“ tým těm šťastným vybraným zájemcům promění bydlení podle jejich přání. Deco tým, pod vedením designéry Zuzanou Strouhalovou a Radovanem Mačákem, je plný lidí, kteří své práci rozumí a nejen že přestavby jsou designově nadčasové a velice moderní, ale také dokonalé. A takové, že ušetří našim soutěžícím místo v bytě, zdokonalují osvětlení a vyřeší zásadní problémy v bytě tak, aby byl nejlépe obyvatelný a příjemný pro své obyvatelé, komplexně vyhoval moderním trendům i svým majitelům. Pořad Jak se staví sen soutěžícím přeměnu bytu udělají zadarmo, ale na konci pořadu vždy spočítají, kolik a co stálo a jak by měli pokračovat v rekonstrukci dalších pokojů v bytě a deco tým soutěžícím navrhne zbytek změn tak, aby byl celý byt vybaven a přeměněn komplexně. Dalšími designéři soutěže s mnohaletými zkušenostmi jsou: Lukáš Lédl a Petr Porta, Michaela Porcházková, Ladislav Bivoj Kožíšek, Ing. Dagmar Frulová, Ing. Arch. Ivana Ludvíková, Karolína&Petr, Kamila Douděrová, Ladislav Rendl, Marek Poddaný, Ondřej Borovec MgA., Simona Fritz, Ing. Jaroslav Richter, Zdeněk Němec, David Machač, Anna Lacová, Ing. Zuzana Jančušková, Tomáš Marx či Ing. Arch. Jan Ranný.

Pořadem Jak se staví sen a který na obrazovkách TV Prima family objevil nyní s novou řadou, uvádí moderátor Pavel Cejnar, který celo show uvádí tak, jak je mu vlastní, lehce střeštěně, ale velice vtipně. Reality show Jak se staví sen se začala vysílat již v roce 2007 a v současnosti tedy běží již sedmá série. V roce 2009 se pořad zaměřil trošičku jiným směrem a vznikla reality show Jak se staví dům, kde bylo cílem tří párů postavit hrubou stavbu domu, v co nejkratším čase.


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?