Kdo tvoří tým Sousedé.cz? Zjistěte každé úterý v našich interview

Sousedé.cz neustále navazují nové spolupráce s partnery, které vám představují v krátkém interview. Víte tak, jaké firmy vám nabídnou zajímavé služby a slevy. Ale vlastně pořádně nevíte, kdo jsou to Sousedé.cz. Proto jsme se rozhodli udělat krátké interview i s jednotlivými členy týmu. Můžete se na ně těšit každé úterý. Dnes je na řadě Jana Bělehrádková.

Kdo tvoří tým Sousedé.cz? Zjistěte každé úterý v našich interview

Jak jsi se k Sousedům dostala?

U Sousedů.cz pracuji od podzimu 2015, kdy jsem měla za sebou cca 10 let zkušeností ve správě nemovitostí - měla jsem na starosti tým lidí, společně jsme se starali o více než 70 bytových domů ve správě jedné velké pražské správní firmy. Práce to byla natolik náročná na čas i nervy, že jsem se rozhodla zvolnit a zúročit své zkušenosti v on-line světě.

Jsem přesvědčena, že většina našich každodenních starostí nejen s bydlením se postupně přesune do on-line prostředí, ušetří všem čas a celkově se vše zjednoduší. Ve správě nemovitostí už dnes málokdo klepe na dveře OPBH, aby se domohl nějaké drobné opravy, ale svůj požadavek jednoduše zadá prostřednictvím mobilní aplikace svému správci. Existují aplikace sledující např. vaši spotřebu tepla a vody, a dokonce vás dokáže upozornit na nadměrnou spotřebu vody a vy tak např. z dovolené můžete zjistit, že vám protéká záchod, a obratem poprosit správce o zavření přívodu vody.

V takových aplikacích a webu o bydlení „vše v jednom“ vidím budoucnost správy nemovitostí. Na jednom místě byt koupíte, získáte hypotéku, pojistíte, najdete malíře na vymalování, elektrikáře na zapojení pračky, zařídíte nábytkem, přihlásíte elektřinu, plyn, pronajmete, aktivně se účastníte prostřednictvím on-line hlasování chodu SVJ, jehož se stanete členem, vše na jednom místě a odkudkoliv, žádné dlouhé obíhání, zařizování, papírování...

Jaká je náplň tvojí práce? Čím se u Sousedů zabýváš?

Jsem „skryta“ pod pracovním jménem , jsem to tedy já, na koho se uživatelé obrací se svými dotazy a žádostmi o pomoc s nastavením stránek pro jejich SVJ. Starám se celkově o chod webu, řeším ojedinělé technické problémy, projednávám s IT partnerem drobné úpravy webu na základě zpětných podnětů uživatelů, odpovídám v odborné Sousedské poradně, mám na starosti administraci všech partnerů webu, zadávání jejich nabídek v sekci Služby, zkrátka veškeré „pomocné kancelářské práce“.

Moje práce není ale pouze o tichém vysedávání u PC, stále mám ráda osobní kontakt s uživateli, kdy mnohdy je pochvalné slovo uznání větší odměnou, než výplata na účtu začátkem měsíce. V tomto roce jsme začali pořádat pro naše uživatele odborné semináře, které se setkaly s velkým úspěchem, u semináře se žhavou tematikou GDPR jsme museli dokonce dva termíny přidat.

A co mimo práci? Jaké jsou tvé koníčky? Jak nejradši trávíš svůj čas?

Jsem ve věku typické sendvičové generace, zdola dvě puberťačky, shora rodiče ve věku 80+, takže koníčky a volný čas se v mém slovníku na čas ztratily... i když pořád hodně cestujeme, to je asi moje největší záliba, za pár dní vyrážíme s manželem, dětmi a partou dalších 8 lidí na 14 dní do Gruzie, v duchu už balím 10kg low cost kufr. Letos se mi také povedlo zlákat svoji mladší dceru na delší cyklo výlety, občas se nám povede sednout s koly např. na vlak do Poděbrad a pak se nádherným Polabím vracet na kole do Prahy. Cestou se ale občas přistihnu, když vidím ty vesnické paneláčky, jak se v duchu ptám: Zdalipak jsou také na Sousedech.cz?


Mohlo by vás zajímat