Když pes o samotě zlobí a štěká, neodhazujte hned flinty do žita!

Někdy není jednoduché zajistit pokojné a hlavně nehlučné soužití s domácím mazlíčkem. Vy musíte do práce, pes nechce osamět, sousedi zůstávají doma a všichni potřebujete klid. Abyste mohli pracovat bez stresu, pejsek celý den neproštěkal a sousedé nepřišli o nervy, nevhazujte flintu do žita, a zkuste to s ověřenou moudrostí: “Kdo si hraje, nezlobí”! A proč to nezkusit?

Když pes o samotě zlobí a štěká, neodhazujte hned flinty do žita!

![](/upload/_public/magazine/img/reedog výstřižek.PNG)

![](/upload/_public/magazine/img/reedog druhy.png)

S chutí do hry a proti zlobení!

Bude to fungovat? A není to jen reklama na drahé zbytečnosti? Hoďte za hlavu neúčinné úvahy a raději nakupte tam, kde můžete zboží vyzkoušet, a taky vrátit. Že pes štěká, ještě není důvod, aby skončil v útulku nebo jste ho museli někam zavírat. Poradíme vám, které hračky jsou efektivní a oblíbené uživateli a přinesou vám jednoznačné zlepšení soužití s vaším pejskem. Odstraňte hrou nejčastější příčinu štěkání, které ničí vaše sousedy: nudu!

![](/upload/_public/magazine/img/reedog treti.jpg)

Hračky pro psy nejlepší na ven i na doma!

Když zábavu, obstarejte pejskovi tu nejchytřejší. Takovou hračku, která nenechá zahálet jeho mysl, hodí se ven i dovnitř a ještě mu něco zajímavého přidá navíc. Určitě takovou ocení nejen váš chlupáč. Pro inspiraci naše tipy:

Automatický míček na pamlsky Foobler pro hodiny zábavy

Proč je dobré hrát si s míčem? Nebo s míčem - dávkovačem? Foobler je míček, který kromě hry zajistí zdravý režim krmení. Míček z odolného plastu ABS funguje sám. Na baterie nebo i ve verzi s ovládáním přes váš smartphone. Ke klasické variantě však nepotřebujete žádné ovládání, jenom Foobler, automatický míček.

![](/upload/_public/magazine/img/reedog ctvrty.png)

Výhodou je úplně jednoduché zacházení. Míček obsahuje 6 malých zásobníku na suché krmivo, manuální časovač a otvory pro vypadávání granulí. Míček svou konstrukcí napomáhá pohybu, takže je v podstatě samočinný. V nastavený čas na pejska zazvoní (lze vypnout), aby ho upozornil na hru a uvolní jeden dávkovač s granulemi či pamlsky. Vložte pamlsky zdravé suché, které budou jak ulité! Plňte pamlsky nebo granulemi do velikosti 12,5 mm.

![](/upload/_public/magazine/img/reedog paty.png)

Jakmile pes míček prozkoumá a trochu ho popostrčí, zjistí, že z otvorů vypadává krmení. S Foobler se nají vícekrát denně v optimálních porcích a stravu nemá možnost zhltat. Skvělé řešení proti obezitě, pro dobrou kondici a předcházení nudě. Hra je částečně inteligenční, míč je klasickou psí vášní a pes tak obvykle zapomíná na neplechy. Soustředí se na jídlo a hru. Vyhoví téměř všem velikostem čtyřnohých kamarádů a zákazníci ho oceňují jako trvanlivou hračku odolnou proti rozkousání. Výrazné barevné varianty!

iFetch: samočinný házeč míčků s řešením hry pro každého pejska

Aktivnější pes, aktivní odpověď. Při dovádění s iFetch aportovací hračkou pes na štěkání určitě zapomene. Pokud váš pejsek má poněkud aktivnější povahu, pořiďte mu hru, které žádný neodolá! iFetch má řešení pro psy všech velikostí s volitelným dosahem vrhání míčků.

![](/upload/_public/magazine/img/reedog sesty.jpg)

Konstrukce iFetch je o něco důmyslnější, než u běžných vrhačů a proto se hodí i pro ty bojácnější pejsky. iFetch Frenzy vrhá míčky na gravitačním principu s náhodným směrem vykutálení míčku. iFetch Original dobijete s adaptérem a pro verzi Too vložte baterie.

Představili jsme vám takové hračky, které nejen vyřeší zábavu pro psa i bez vaší účasti, ale hromadu legrace s nimi zažijete i při společné hře. O důvod víc ke společnému optimismu!

Nepřehlédněte

Štěkající pes u sousedů v bytě

Můžeme chtít, aby pes platil za výtah jako další osoba v bytě?

Pes a pronájem bytu

Pes do bytu - pán do bytu


Mohlo by vás zajímat

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?