Konec dohadů s řemeslníky. Opravy v domácnosti za vás vyřeší Super Soused.

Potřebujete doma něco opravit, přidělat, přestěhovat, smontovat, uklidit nebo vyvenčit domácího mazlíčka? Nechce se vám platit vysoké částky firmám nebo se dohadovat o ceně s nepoctivými řemeslníky?

Konec dohadů s řemeslníky. Opravy v domácnosti za vás vyřeší Super Soused.

Unikátní projekt Super Soused vám nabízí sousedskou výpomoc se vším, co potřebujete, a to přímo tam, kde bydlíte. Pomůže vám v oblasti řemeslných prací, instalatérských prací, prací hodinových manželů, stěhování, zahradních prací, pomoci s technickými problémy s PC, TV a spotřebiči, ale i s domácími pracemi a úklidem. Nově pomáhá i s domácími mazlíčky, auty a asistencí pro seniory.

Jednoduše si zdarma zadáte své požadavky na webu SuperSoused.cz a pak už jen vyčkáte na nabídky od dodavatelů, které jsou šité přímo vám na míru. Sami se pak rozhodnete pro tu nejvýhodnější. Z nabídek si vyberete třeba podle referencí řemeslníka od ostatních zákazníků nebo podle ceny. Navíc vše můžete řešit 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Cílem Super Souseda je zrealizovat sousedskou práci za sousedské ceny lidem v blízkém okolí.

Při běžných řemeslných pracích můžete u Super Souseda ušetřit až 40 – 60 % oproti platbě u klasických firem. Při expresních instalatérských pracích může být cena od firmy několikanásobně vyšší než u Super Souseda.

Výhodou Super Souseda je pojištění všech zakázek, odpadá vám tak obava z poškození věcí. Těšit se můžete i ze 100% bezpečnosti plateb a řešení případných sporů. Dodavatel služeb dostane peníze až poté, co potvrdíte, že zakázka byla úspěšně realizována. Na druhou stranu má i dodavatel jistotu, že peníze skutečně dostane, protože budou zarezervovány v systému Super Souseda.

Jste manuálně zruční? Umíte vymalovat, spravit interiérové nebo vchodové dveře do bytu či přidělat poličku? I vy se můžete stát Super Sousedem, přivydělat si a pomáhat lidem ve vašem okolí. Super Sousedem se může stát každý šikovný a spolehlivý kutil. Stačí se jednoduše zdarma zaregistrovat na SuperSoused.cz.

Super Soused působí v Praze, Brně, Bratislavě a blízkém okolí. Nově vstupuje do dalších českých měst, a to do Liberce, Plzně, Hradce Králové a Pardubic, Ostravy i Olomouce.

Neodkládejte opravy na později. Obraťte se na svého Super Souseda.


Mohlo by vás zajímat

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.