Kožené postele a kožené sedačky české výroby

Nábytek Jandík se zaměřuje na kvalitní skandinávský nábytek kde komfort, kvalita žití a bydlení jsou na daleko vyšší úrovni než v zemích střední a západní Evropy. Stylovou prodejnu nábytku najdete v Hradci Králové.

Kožené postele a kožené sedačky české výroby

Prodejna Nábytek Jandík nabízí čtyři základní druhy sortimentu.

Kožené postele

  • postel je vyrobena s důrazem na kvalitu a detail výrobku
  • postele jsou vyrobeny z pravé hovězí kůže, veškeré šití provádíme ručně z důvodu docílení co nejvyšší kvality konečného vzhledu výrobku
  • korpus výrobku obsahuje bytelnou kostru pro nejvyšší možnou trvanlivost
  • úložný prostor je vyroben nadstandardním mechanismem pístu, kdy při lehkém pozvednutí madla dojde k jeho otevření
  • pro hygienické hledisko, možnost úklidu je postel opatřena dnem z pevného materiálu MDF

V případě žádosti zákazníka z důvodu požadavku nižší ceny jsme schopni nabídnout levnější materiály typu eco kůže neboli koženka. V případě návštěvy kompenzujeme náklady zákazníka na dopravu k nám, formou dopravy výrobku zdarma či slevy v podobě služeb, montáž atd.. více na www.jandik.cz/postele.

Sedací soupravy

  • Sedací soupravy dánské firmy top-line se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů
  • Veškeré sedací soupravy končí na skandinávském trhu, kde komfort, kvalita žití a bydlení jsou na daleko vyšší úrovni než v zemích střední a západní Evropy
  • Prioritou jsou kvalitní přírodní materiály s důrazem na účinnost… tyto materiály umocňují komfort sezení

…ostatně jen přímý kontakt vás o těchto slovech přesvědčí

V případě návštěvy kompenzujeme náklady zákazníka na dopravu k nám, formou dopravy výrobku zdarma či slevy v podobě služeb, montáž atd... více na www.jandik.cz/sedaci-soupravy.

Dětský nábytek

  • Komplexně jde o vysoce kvalitní výrobek, kde našim cílem je dostupnost výrobků v maximální možné kvalitě, proto se na výrobě buď podílíme, nebo ji sami provádíme.
  • Jako výrobci dřevěného nábytku se především zaměřujeme na vysokou kvalitu provedení a použití materiálu. Každý zákazník má možnost se s našimi výrobky setkat na prodejně v Hradci Králové
  • Tento dětský nábytek se prodává na velmi náročném skandinávském trhu
  • V případě návštěvy kompenzujeme náklady zákazníka na dopravu k nám, formou dopravy výrobku zdarma či slevy v podobě služeb, montáž atd... více na www.jandik.cz/detsky_nabytek

Matrace

Matrace Bingo je komfortní matrací, která dokáže za rozumnou cenu uspokojit nejvyšší nároky na naše lůžko. Variabilita, s jakou je vyráběna, je opravdu bez konkurence. Matrace má jednu ložnou plochu tvořenou vynikající línou - paměťovou pěnu. Paměťová pěna reaguje vynikajícím způsobem na teplo. Tato líná pěna přejímá teplotu lidského těla a nechá páteř příjemně prokopírovat do matrace, aniž by ji jakýmkoliv způsobem vytláčela do jiných křivek. Použita komfortní viscoelastická pěna s anatomickou 7 - zónovou masážní profilací na ložné ploše.


Mohlo by vás zajímat

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domu či bytu bývá náročným projektem, který může dramaticky změnit atmosféru a funkčnost vašeho životního prostoru. Jedním z důležitých požadavků při plánování rekonstrukce bývá i celková změna osvětlení, která zvýrazní architektonické prvky, vylepší náladu a zvýší efektivitu prostoru.

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

V bytových domech mohou závady na kanalizaci způsobit problém nejen majitelům jednoho bytu, ale hned několika. V bytových domech je tak extrémně důležitá prevence ucpaných odpadů. Jak na ni a jak postupovat v případě, že dojde k ucpání odpadu?