Letem světem nového bydlení

Zajímáte se vy nebo někdo z vašeho okolí o přehled zahájení projede bytů v nových bytových domech?

Letem světem nového bydlení

Ve spolupráci s projektem Kdechcibydlet.cz, jsme pro vás vybrali 13 zajímavých projektů bytových domů, u kterých byl nebo v nejbližších dnech bude zahájen prodej bytů.

V případě velmi sympatického projektu v Dobríši u Prahy, který vznikl z bývalého pivovaru, vás pozveme i na Den otevřených dveří.


1. Na 31. května je naplánováno dokončení dalšího pražského rezidenčního projektu**,** bytového domu KOTI Hájek.

2. Od pátku 18. do neděle 20. května se zájemcům o nové bydlení v Dobříši u Prahy představí v rámci Dnů otevřených dveří zrekonstruovaný areál bývalého parostrojního pivovaru z roku 1879, ve kterém vzniklo 122 bytových jednotek i nebytové prostory.

3. V sobotu 12. května proběhne Den otevřených dveří v rezidenčním projektu Byty U Vodojemu VI v Brandýse nad Labem.

4. Prodej bytů nového rezidenčního projektu nazvaného 2Barevné Letňany v Praze 9 byl zahájen.

5. V lokalitě Na Veselé v Berouně již byla dokončena rekultivace pozemků a demoliční práce a vše již směřuje k zahájení výstavby prvního domu v Rezidenci Na Veselé.

6. V pražských Vysočanech byla dokončena hrubá stavba druhé fáze rezidenčního komplexu Tulipa Rokytka.

7. Působivou proměnou prochází objekt bývalého zemědělského objektu - sila v Řevničově u Prahy; zde vzniká zajímavý loftový byt 5+1 o celkové užitné ploše 140 m2.

8. Nově jsou v prodeje další byty a rodinné domy v Praze – pro zájemce je připravena nová etapa projektu Metropole Zličín (bytové domy V + X), další etapa Nových Letňan (B) a zcela nová lokalita s rodinnými domy: Májovková v Pitkovicích.

9. Koncem dubna byl zkolaudován Rezidenční park Baarova v Praze 4

10. V Zåhradě v Lysé nad Labem začaly vyrůstat první dva bytové domy - Jasmín a Modřín.

11. Do dokončení první etapy výstavby projektu Kajetánka v Praze 6 se již stěhují noví obyvatelé; druhá etapa bude dokončena v závěru letošního roku.

12. V projektu nazvaném Hodkovičky Zátiší, ve kterém postupně vyrůstají bytové domy v Praze 4, byl dokončen kompletně zařízený vzorový byt.

13. V brněnské Kohoutovické ulici byl zahájen prodej bytů z rezidenčního projektu Viladům Žebětín, který nabízí osm bytových jednotek ve velikostní kategorii 2+kk a 1+kk.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.