Levnější cena plynu o 6 %, jako poděkování za věrnost

Letošní topná sezona bude nejveselejší pro zákazníky MND. Od 1. 12. totiž automaticky získají levnější cenu plynu o 6 %. Noví zákazníci, stávající, prostě všichni, kdo mají smlouvu na dobu neurčitou. A nemusí proto vůbec nic dělat – sleva jim je přiznána se zahájením odběru.

Levnější cena plynu o 6 %, jako poděkování za věrnost

Také vás nebaví vysoké účty za plyn a elektřinu? Pojďte si snížit výdaje – MND vám nezávazně a bezplatně spočítá nabídku a pak už je jen na vás a na smlouvě se stávajícím dodavatelem, jak rychle se vaší peněžence uleví :)

Máte-li jakékoliv dotazy, využijte naši sousedskou poradnu.

MND se díky svým podmínkám a nízkým cenám dlouhodobě drží na první příčce ve statistikách OTE (Operátor trhu) v počtu nově získaných zákazníků na plynu. Navíc se MND daří oslovovat nové zákazníky i na elektřině a získává nová odběrná místa*.* Do konce roku se jí s velkou pravděpodobností podaří dosáhnout magické hranice 100 000 vydaných smluv za plyn a elektřinu. I když někteří zákazníci na odběr plynu nebo elektřiny ještě čekají, kvůli smluvnímu závazku od předchozího dodavatele, aktuálně odebírá energie celkem 62 000 zákazníků, z toho 38 000 plyn a 24 000 elektřinu. Čísla mluví za vše a MND chce své zákazníky odměnit za jejich věrnost. „V MND věříme, že tu nejlepší cenu a podmínky si zaslouží každý zákazník, který od nás odebírá. Věrnostní slevu proto přiznáváme automaticky a dopředu zákazníkům ihned po zahájení odběru Plynu z první ruky,“ vysvětluje Jan Sýkora, ředitel prodeje a marketingu MND a. s.![](/upload/_public/magazine/img/přehled MND.PNG)

(Aktuálně je MND nejrychleji rostoucí firmou co se týče počtu nově získaných odběratelů plynu.)

„Jsme těžaři, a proto nabízíme výhodnou cenu a férové podmínky našim zákazníkům dlouhodobě. Nově jsme chtěli zákazníky navíc odměnit i za jejich věrnost. Na rozdíl od jiných věrnostních nabídek dáváme zákazníkům věrnostní slevu automaticky předem, a to jak těm novým, tak stávajícím. A to i přes současný vývoj cen plynu na velkoobchodním trhu, kde se cena aktuálně pohybuje na svém dvouletém maximu. Věříme, že tento přístup naši zákazníci ocení,“ dodává Sýkora.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.