LidskáSíla.cz chce v Česku změnit nejen trh s úklidem domácností a vám ušetřit čas!

Nestíháte práci ani koníčky? Brzdí vás neustálé uklízení, ale v nepořádku se zas nedá žít ani pracovat? Pak je čas na pomoc od dam na úklid z LidskáSíla.cz. Mladého českého start-upu, který se zaměřuje na úklid a další služby pro domácnosti.

LidskáSíla.cz chce v Česku změnit nejen trh s úklidem domácností a vám ušetřit čas!

Objednat si dámu na úklid jednoduše jen na pár kliknutí? To a mnoho dalšího nabízí unikátní online služba LidskáSíla.cz dostupná na www.LidskáSíla.cz, která se zabývá zprostředkováním úklidu domácností, a to v současnosti v hlavním města Praha, Brně a Plzni. Plánuje však rozšíření i do dalších krajských měst po celém Česku.

LidskáSíla.cz neřeší pouze jeden problém, ale celou skupinu: úklid objednáte online, ale u dveří se vám objeví, klidně hned další den, skutečná dáma na úklid připravená v barevném trikotu ulevit vám od úporného úklidu. Na konci práce se bude vše pod rukou profesionálky blýskat čistotou a ještě se sama ohodnotí, projde kontrolní seznam činností a napíše, co vám chybí za prostředky pro péči o domácnost a co je nutné dokoupit, do speciální košilky.

Služba LidskáSíla.cz tak mění trh se službami. Radikálně mění celý zážitek ze služby jak pro zákazníka, tak pro poskytovatele služby. Start-up začíná službou úklid domácnosti, kde si zákazník bezstarostně navolí požadavky úklidu online z pohodlí domova, či práci i kavárně, a o vše ostatní se postarají profesionálně školené dámy, které vědí, co mají dělat. Nechybí ani tým podpory pro obě strany – zákazníka i dámu, která si čas od času neví třeba rady ze speciálních požadavků zákazníků.

Už žádné řešení termínů a problémů s damou na úklid!

Dámy mají jedny z nejlepších finančních podmínek na trhu a samozřejmostí je plná časová flexibilita tržiště jako LidskáSíla.cz. Společnost se nesnaží nikomu konkurovat, mění zážitek ze služeb pro domácnosti o 180 stupňů. Vše je jinak. Objednání je možné hned na další den. Nabízí ty nejlepší služby pro zákazníky: garance spokojenosti, pojištění do 10 milionů, podpora online i na telefonu, šťastné dámy na úklid, které berou velkou část z výdělku a pracují v dobrém kolektivu, žádné smlouvy a složitosti. Samotné dámy na úklid, kterých je již kolem tří stovek včetně týmů podpory, jsou v oboru dobře placené a pečlivě vybrané, dostávají férových 110 korun za hodinu.

Aktuálně firma zaměřená na propojení dam na úklid se zákazníky roste a spolupracuje se stávajícími, ale neustále i novými profesionály, kterých není nikdy dost. V LidskáSíla.cz jsou rády i samotné dámy a další mají dveře otevřené. „Ve společnosti LidskáSíla.cz jsem velmi spokojená, mohu pracovat dle svých časových možností. Spolupráce s vedením je na úrovni obrovského uznání za vykonané práce, nechybí ani poděkování za dobře odvedenou práci a toho si v dnešní době nutno považovat. Finanční ohodnocení je také velice slušné a nechybí ani odměna za práci navíc,“ říká například jedna z dam na úklid, Vojtěška Lindovská.

Jednoduchý a přehledný ceník

A co vy? Co chcete uklidit, s čím pomoci? Svěřte se své dámě na úklid. Úklid začíná od 140 korun na hodinu a nejkratší doba je tři hodiny. Kromě úklidu je možné objednat i žehlení, či mytí oken. Neexistují žádné speciální podmínky. Člověk již nemusí nikdy nic řešit, pokud dáma onemocní, tým podpory LidskáSíla.cz je okamžitě k dispozici a zajistí náhradu, vyřeší jakékoli další problémy.

Automatické platby a pravidelnost

Platby mohou probíhat automaticky přes platební kartu a není potřeba stále řešit zadávání online plateb. Žehlení, praní, mytí oken je bez zvláštních příplatků, člověk platí vždy jen za skutečný čas úklidu. Dámy odvádějí nadstandardní práci a nikde jinde je zákazník nenajde. Zakladatelé je přiřazují podle lokality, tedy přijede ta dáma, která je nejblíže.

A kdo za tím stojí? Službu založil Robert Vojáček, mladý podnikatel, který byl ve vedení úspěšné taxislužby Liftago, společně se svojí přítelkyní Michaelou Somolovou a Šimonem Podlipským. Služba vznikla z nápadu o revoluci ve službách v Česku, když přítelkyně Roberta odjela do zahraničí a na něj zbyla péče o domácnost.

Více informací na LidskáSíla.cz


Mohlo by vás zajímat