MAND CZ - Dveře pro každého na ploše 330m2

MAND CZ není jen obyčejným prodejcem s dveřmi a dveřním kováním. V naší nabídce najdete dveře a kování, které bychom si sami k sobě domů vybrali. Děláme věci po svém a tak, jak je máme rádi. Proto u nás najdete krásné interiérové dveře z poctivého dřevěného masivu, které v interiéru ani po letech nezevšední. Dubové dveře, které jsou samy o sobě tak krásné, že nepotřebují nic navíc. Dýhované dveře, jež přímo vyzařují eleganci a luxus. Laminátové dveře, které jsou nepostradatelným „držákem“ do každé domácnosti, kde je zapotřebí hlavně to, aby dveře „něco vydržely“.

MAND CZ - Dveře pro každého na ploše 330m2

Dveřím rozumíme, vše zaměříme a namontujeme

My v MAND CZ dveřím a klikám rozumíme. Jsme schopni poskytnout odborné konzultace, vše zaměřit a namontovat. Nenecháme vás ve štychu s pytlíkem šroubů a matek. To není nás styl. Nejdříve si ale s vámi užijeme luxus výběru z naší velkorysé prezentace. Na 330 m2 vám představíme nespočet dveří, dveřního kování, dveřních doplňků i bezpečnostních dveřních prvků. Svojí velikostí se řadíme v České republice ke špičce.

Nabízíme prvotřídní dveře české výroby

Nabízíme dveře interiérové i vchodové, dokonce i bezpečnostní. V nabídce interiérových dveří jsou našimi vlajkovými loděmi dveře CAG a Czech Door. První zmiňovaný český výrobce nabízí velmi širokou škálu dveřních provedení, dekorů i rozměrů. Dveře Czech Door představují zase špičku mezi dveřmi z dřevěného masivu. Potrpíme si na českou kvalitu a tito výrobci naše představy o ní splňují. Jdeme s dobou, sledujeme módní trendy, a tak nabízíme i moderní posuvné dveře do stavebního pouzdra prvotřídní kvality.

Naše bezpečnostní dveře mají vše, co mají bezpečnostní dveře mít

Protože víme, že krása není vše, a třeba u vchodových dveří hraje klíčovou roli funkčnost, nabízíme i dveře bezpečnostní značky NEXT a BEDEX. Mají vše, co mají správné bezpečnostní dveře mít – pancéřování, ochranu zámku, zdvojené čepy, nerezové hrany pro maximální životnost a samozřejmě i certifikát. Bez certifikace jsou bezpečnostní dveře k ničemu a ty od MAND CZ ji mají.

![](/upload/_public/magazine/img/Příspěvek_dveře_dubové_bez loga.jpg)

U dveří ale náš svět nekončí. Umíme se postarat i o vše, co s nimi souvisí. Nabízíme kliky na dveře, kování pro vchodové dveře včetně toho bezpečnostního, cylindrické vložky, petlice, visací zámky. Víme, co dveře potřebují a co z nich udělá maximálně estetický i funkční prvek domácnosti.

Prodáváme ve velkorysém showroomu i online

Ač je náš showroom rájem pro všechny, kteří chtějí své dveře vybavit od A do Z, doplňujeme svůj „kamenný prodej“ i prodejem ve specializovaných eshopech. Pokud právě tuto formu nákupu preferujete, jste rovněž vítáni. Nic to ale nemění na tom, že i to, co si vyberete na eshopu, si k nám můžete přijít na vlastní oči prohlédnout. Z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že není nad to si třeba bezfalcové dveře „osahat“, každou kliku vzít do ruky, pohladit povrch dřevěných dveří…

V MAND CZ zkrátka víme, co prodáváme a rádi vás s tím seznámíme.


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!