Mít doma ušní svíčky v lékárničce se vyplatí!

Už jste někdy slyšeli o ušních svíčkách? Jsou vhodné nejen na klasickou očistu vašich uší. Ušní svíčky nabízí rychlou pomoc i preventivní ošetření při mnoha obtížích. Jedním vrzem se tak zbavíme potíží, které nás trápily třeba i dlouhé roky. Jak je to možné?

Mít doma ušní svíčky v lékárničce se vyplatí!

Jedná se o bavlněné trubičky, ručně vyráběné ze 100% zdravotně nezávadné tkaniny, vysoce čištěného včelího vosku a parafínu s přídavkem bylinných esencí (eukalyptový, levandulový, konopný olej, apod.).

Hořením speciálně upravené svíce vznikne mlha, která proudí do celého ušního ústrojí, kde dochází ke změkčení ušního mazu a jeho posunutí společně s nečistotami ven. Vlivem tepla z kouře ušní svíčky a podtlaku vzniklého komínovým efektem dochází k vyrovnávání tlaku v oblasti hlavy, ucha a krku přes Eustachovu trubici. Léčebný efekt je zaznamenán u migrén, infekčních onemocnění dýchacích cest, nespavosti, nedoslýchavosti, problémech s očima, depresích, únavě a poruchách sluchu nebo například čichu. Ušní svíčky jsou určené všem, kteří si chtějí ošetřit sluchového ústrojí nebo si odstranit vodu z ucha, mohou být velmi prospěšné i pro osoby, které pracují v prašném prostředí či pro osoby trpící tlakem v uších při pobytu na horách nebo v letadle (vhodné také pro piloty, letušky, potápěče, horolezce apod.).

Objevte prastarou formu přírodní receptury indiánů a medicinmanů a dopřejete si tak zaslouženou relaxaci a značnou úlevu.


Mohlo by vás zajímat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Na pražském trhu s novými byty zaznamenaly developerské společnosti v posledním loňském čtvrtletí doslova explozi poptávky. Celkem se jim podařilo prodat na 2050 jednotek, což je nejvíc za posledních deset let. Díky tomu dohnaly ztráty v prodejích z druhého kvartálu a celkově rok zakončily na počtu 5800 prodaných nových bytů.