NIKDO NENÍ DOKONALÝ

Zábavná show, televizní pořad, který byl k vidění na obrazovkách televize TV Prima již v období mezi roky 1997 a 2005. Tato show Jiřího Krampola, známého českého herce, kaskadéra a také baviče, se dočkal znovuobnovení v roce 2010.

NIKDO NENÍ DOKONALÝ

A jak už bylo řečeno, hlavním moderátorem je Jiří Krampol a jeho hosté. Do každého dílu si Jiří Krampol pozve dva hosty, kteří hádají počet správných odpovědí na jednoduché otázky pokládané lidem na ulicích v různých městech v České republice.

Tento úspěšný zábavný pořad s více než desetiletou tradicí je plný smíchu a humoru těžící z lidské nevědomosti našeho národa a vtipných historek hostů Jiřího Krampola, převážně hereckých kolegů, i jeho samého. Do pořadu si Jiří Krampol mimo jiné zve naše přední zpěváky, umělce, malíře, spisovatelé a mnoho dalších významných osobností.

Na tvorbě pořadu se postupně vystřídali čtyři hlavní režiséři Marcel Bystroň, Eduard Sedlář, Vojtěch Nouzák a Adam Rezek.

Nikdo není dokonalý - sestřih


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?