Na veletrhy PRAGOALARM / PRAGOSMART zdarma od Sousedé.cz

Na pražském Výstavišti v Holešovicích se ve dnech 23. až 25. října 2013 uskuteční jubilejní 20.ročník veletrhu zabezpečovací techniky, systémů a služeb PRAGOALARM společně s veletrhem chytrého bydlení, šetrných budov a inteligentních technologií PRAGOSMART. Registrovaní uživatelé Sousedé.cz mají zajištěnu volnou vstupenku

Na veletrhy PRAGOALARM / PRAGOSMART zdarma od Sousedé.cz

Ochranu a pohodlí pro Váš dům nabízí veletrh PRAGOALARM / PRAGOSMART.

Úspěšné propojení bezpečnostního oboru s inteligentními technologiemi na minulém veletrhu bude pokračovat i letos, tentokrát s mnohem větším důrazem na tematickou a návštěvnickou synergii, jíž přináší. To se projeví i na bohatém odborném doprovodném programu veletrhu.

Vystavovatelé veletrhu nabídnou návštěvníkům nejmodernější produkty a technologie pro zajištění bezpečí rodinných a bytových domů od kvalitních bezpečnostních vložek, přes kamerové, poplachové a protipožární systémy, služby bezpečnostních agentur a pultů centrální ochrany, až po inteligentní komunikační a přístupové systémy zajišťující vysoký komfort a úspory pro obyvatele.

V rámci projektu Bezpečná země bude na veletrhu zřízeno PORADENSKÉ CENTRUM PRO NÁVŠTENÍKY pod záštitou Ministerstva Vnitra, Policie ČR a Cechu mechanických zámkových systémů, jejichž zástupci Vám budou po celou dobu k dispozici a odpoví na všechny dotazy spojené s bezpečnostními opatřeními a prevencí kriminality. Poradí i s výběrem kvalitních produktů a řešení v souladu s individuálními potřebami zákazníků.

Pro zástupce bytových družstev a SVJ jsou připraveny také speciální čtvrteční semináře, kde lze načerpat další inspiraci při správě a ochraně nemovitostí. Jde o seminář: Perspektivy bydlení IV - bezpečnost, komfort, úspory nebo SEMINÁŘ: Mechanické zámkové prostředky

VSTUP na semináře je ZDARMA. Další podrobnosti najdete na stránkách veletrhu www.pragoalarm.cz

Registrovaní SOUSEDÉ mají možnost využít vstup na veletrh zcela zdarma, pokud využijí přiložený link odkazující na speciální registrační stránku. Po vyplnění kontaktního formuláře jim bude zaslán Voucher na vstup ZDARMA.




Více informací najdete na stránkách veletrhu www.pragoalarm.cz a www.pragosmart.cz


Mohlo by vás zajímat

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domu či bytu bývá náročným projektem, který může dramaticky změnit atmosféru a funkčnost vašeho životního prostoru. Jedním z důležitých požadavků při plánování rekonstrukce bývá i celková změna osvětlení, která zvýrazní architektonické prvky, vylepší náladu a zvýší efektivitu prostoru.

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.