Nejhezčí dětský pokojíček - vyhodnocení

V měsíci červen jsme pro vás připravili soutěž o nejhezčí dětský pokojíček. Soutěž jsme vyhodnotili, výhercům zaslali výhry a nyní se můžete podívat, jaký pokojíček byl zvolený jako nejhezčí. Navíc si můžete přečíst, kdo se na vybavení výherního pokojíčku podílel.

Nejhezčí dětský pokojíček - vyhodnocení

Soutěž se skládá ze dvou kol, kdy do druhého kola postoupilo celkem devět pokojíčků a jejich odměnou byla rodinná vstupenka do Zoologické zahrady v Praze. V druhém kole byl zvolen vítězný pokojíček, jehož majitelé byli odměněni voucherem do hračkářství Sparkys v hodnotě 2000,- Kč. V druhém kole byli také odměněni soutěžící, kteří si správně tipli, kolik registrovaných uživatelů bude na stránkách Sousede.cz, ti obdrželi voucher do internetového obchodu Mall.cz.

Právě pro vás připravujeme další soutěž, takže stačí sledovat náš magazín nebo Facebookovou stránku.


Mohlo by vás zajímat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Na pražském trhu s novými byty zaznamenaly developerské společnosti v posledním loňském čtvrtletí doslova explozi poptávky. Celkem se jim podařilo prodat na 2050 jednotek, což je nejvíc za posledních deset let. Díky tomu dohnaly ztráty v prodejích z druhého kvartálu a celkově rok zakončily na počtu 5800 prodaných nových bytů.