Nejinspirativnější veletrhy o bydlení, designu a zahradách

Ve dnech 22. – 25. března 2012 bude totiž výstaviště v Letňanech patřit veletrhům FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR OFFICE, FOR GARDEN a FOR GREENERY

Nejinspirativnější veletrhy o bydlení, designu a zahradách

Jednou z nejvýznamnějších jarních veletržních událostí v areálu PVA EXPO PRAHA bude konání pětice specializovaných veletrhů zasvěcených bydlení, designu a zahradě. Ve dnech 22. – 25. března 2012 bude totiž výstaviště v Letňanech patřit veletrhům FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR OFFICE, FOR GARDEN a FOR GREENERY, které jsou určeny jak odborné, tak široké veřejnosti. Vystavovatelé z domova i ze zahraničí na svých expozicích představí novinky pro rok 2012 a chybět nebude ani zajímavý doprovodný program.

Všech pět vzájemně propojených výstav přispívá k celkové úspěšnosti celé akce, neboť nabízí návštěvníkům ucelenou přehlídku souvisejících oborů, a to navíc v jednom termínu.

FOR HABITAT Veletrh bydlení se bude letos v PVA EXPO PRAHA konat již po devatenácté. Svým zaměřením pokrývá všechny oblasti bydlení, a to jak stavbu a pevné části interiéru, tak také bytový textil a nově i dekorace. Právě těm bude vyčleněna speciální hala. Návštěvníci se mohou těšit na zavedené a tradiční firmy, ke kterým se řadí například Wienberger a. s., Vetos s. r. o. nebo Bematech s. r. o. Své místo zde bude mít i velice atraktivní obor bazénů a saun, které zde představí firma Desjoyaux s. r. o. a mnohé další. Z renomovaných firem v oblasti dekorací lze jmenovat Paramit s. r. o., Dakls s. r. o. nebo Brown & Johnson s. r.o.

FOR FURNITURE Tento prestižní veletrh nábytku a bytového designu letos přichází s novinkou na podporu prezentace novinek a tématu designu – projektem Design Shaker, v rámci kterého budou mít možnost designéři a firmy splňující předem daná kritéria prezentovat své produkty ve speciální výstavní hale. FOR FURNITURE opět nabídne přehlídku designových novinek pro rok 2012. Své aktuální kolekce zde představí firmy, jako například Fratelli Onofri, StarDeco s.r.o, Artemide v zastoupení společnosti Selene spol. s r. o nebo Situs.

FOR OFFICE Veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor FOR OFFICE je zajímavou a inspirativní přehlídkou designových a technologických novinek českých i zahraničních společností zabývajících se kancelářským nábytkem**.** Účast na veletrhu přislíbily špičkové společnosti z oblasti designu, produkce, ale i prodeje kancelářského nábytku a vybavení, stejně jako přední architektonické ateliéry. Největší prostor na veletrhu obsadí firma HON a.s., která se bude prezentovat na expozici o rozloze 400 metrů čtverečních.

FOR GARDEN Mezinárodní veletrh zahrad se orientuje na všechny zahradnické obory, což dokazuje i odborný doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit na celodenní cyklus odborných přednášek s názvem Trendy při tvorbě zahrad V, na jehož organizaci se podílí Svaz zakládání a údržby zeleně. FOR GARDEN nabízí tradičně průřez všemi zahradními obory (projekty, realizace a údržba zahrad, jejich vybavení, zahradní nábytek, technika, závlahy, osvětlení, krby, drobné stavby, dekorace a další).

FOR GREENERY Odborný veletrh zaměřený na městskou a veřejnou zeleň, vybavení veřejných prostranství měst a obcí FOR GREENERY už podruhé rozšíří zavedený veletrh FOR GARDEN o oblast municipální sféry. Návštěvníkům veletrhu se představí firmy nabízející služby v oblastech krajinářské tvorby, arboristiky, údržby a vybavení veřejných prostranství. V rámci veletrhu se bude konat konference pod názvem Kvalita veřejného prostoru, aneb když se dílo podaří**.** Na té se bude prezentovat úspěšné naplnění investorského záměru za aktivního přispění všech složek – investorů, architektů, tvůrců a veřejnosti včetně dalších složek.

www.forhabitat.cz, www.forfurniture.cz, www.for-office.cz, www.for-garden.cz

www.forgreenery.cz.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.