Netradiční dětské postele, které vás nadchnou

Dětská postýlka začíná být malá a vy uvažujete, jakou postel pořídit vašemu dítku teď? Pojďte se s námi inspirovat. Veselé kousky, které podpoří dětskou fantazii, nadchnou nejen vaše nejmenší. Vše potřebné najdete u nás v sekci Nábytek.

Netradiční dětské postele, které vás nadchnou

Děti rostou rychle a než se nadějete, bude potřeba vyměnit dětskou postýlku za větší. Můžete zvolit rovnou dospěláckou, ale děti jsou hravé, takže zvažte i možnost pořídit jim originální kousek, který podpoří jejich fantazii. Kromě místa k načerpání energie na nový den jim poskytne útočiště k hrám. Na trhu najdete spoustu zajímavých kousků pro holky i kluky.

Bezpečnost na prvním místě

Než se ale pustíte do výběru, pojďme si projít základní parametry, které by měla každá dětská postel splňovat. Děti tráví spaním velkou část dne a také jsou citlivější než dospěláci, takže by mělo být samozřejmostí, aby postel neobsahovala žádné zdraví škodlivé složky. O nezávadnosti vás informují příslušné atesty. Aby byla postel bezpečná i pro používání, musí být především stabilní a nemít žádné ostré hrany, o které by se dítko mohlo během her poranit. Pro zdravý spánek vybírejte rošt, který poskytne dostatečnou podporu v kombinaci s vhodnou matrací.

Závodní auto nebo kočár pro princeznu?

Nepřehlédnutelným kouskem v dětském pokoji se stane postel, která vypadá jako závodní automobil, kočár pro princeznu, vesmírná raketa nebo třeba pirátská loď. Pro sourozence pak můžete vybrat patrovou postel ve tvaru autobusu nebo hasičského auta. Dětský pokoj má tu výhodu, že se nemusíte bát barev a můžete pořádně pustit uzdu fantazii. Pro větší bezpečnost vybírejte postele s bočními zábranami, které zabraňují pádu.

Dřevo v netradiční podobě

Originální postele mohou mít ale i umírněnější podobu. Velmi atraktivně vypadají postele ve tvaru domečků, které jsou vyrobené z kvalitního lakovaného masivu. Výhoda takových postelí bývá i v tom, že mají dostatek úložných prostor, do kterých se bez problémů vejdou všechny hračky. Vzdušnější verze postelových domečků je sestavená jen z trámů. K tomu, aby se z decentního domečku stala pevnost, stačí jen přehodit deku a je to! A co si rovnou zahrát na indiány? K tomu vybízí masivní postel ve tvaru stanu, kterou si zamiluje každý malý dobrodruh.

Vyvýšená postel se skluzavkou

Máte v dětském pokoji dostatek místa? V tom případě je vyvýšená postel se skluzavkou jasná volba. Spodní část bývá zakrytá plachtou s různými motivy, od hradů a zámků až po vesmírnou stanici, která nabízí soukromí a prostor, kde se děti mohou schovat a hrát si. A komu by se ráno nechtělo z postele, kdyby se z ní mohl jen sklouznout?


Mohlo by vás zajímat

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.

Venkovní terasa, tipy a triky

Venkovní terasa, tipy a triky

Plánujete nebo máte venkovní terasu? Co by na ní nemělo chybět? Venkovní terasa je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci a setkávání s rodinou a přáteli. Je to prostor, kde si můžete vychutnat příjemné počasí a přitom zůstat v pohodlí svého domova. Vytvořte si dokonalou venkovní terasu, která bude sloužit jako oáza klidu a pohody pod širým nebem.