Nová funkce portálu: Služby a ověření dodavatelé

Ušetřete s ověřenými dodavateli! Sousedé.cz pro své uživatele spustí další novinku – Služby pro SVJ/BD a obyvatele bytových domů. Tým, který má novou funkčnost na starost, si dává záležet, aby vybral ty nejlepší dodavatele a získal co největší výhody pro uživatele portálu. Co tedy přesně nová funkce nabízí?

Nová funkce portálu: Služby a ověření dodavatelé

Komunitní portál Sousedé.cz se rozrůstá nejen o nově registrované uživatele, kterých je nyní již přes 50 tisíc, ale i o nové možnosti, jak mohou jeho uživatelé ušetřit. Na začátku září spustí sekci Služby, obsahující spoustu možností, jak si usnadnit žití a bydlení, a to nejen pro správce SVJ/BD, ale i majitele bytů.

V dnešní době, kdy je důležité, aby každý měl po ruce ihned informace, které aktuálně potřebuje, se snažíme, abychom poskytli i veškeré služby týkající se chodu domu a jeho správy na jednom místě.

Nově tak na portálu Sousedé.cz najdete sekci Služby, která vám ulehčí správu domu, jeho řízení i chod domácnosti. Poradí, vzdělává, upozorní na zákonné povinnosti i na novinky ze svého oboru, a ještě vám ušetří peníze díky speciálním výhodným nabídkám partnerů portálu, určeným pouze pro vás!

„Firmy, které ve Službách reprezentují jednotlivé obory, jsou léty prověření profesionálové, kteří zajišťují perfektní servis, a můžeme se na ně ve všech ohledech spolehnout. Tuto spolehlivost a důvěryhodnost pak přinášíme našim uživatelům portálu, aby se na nás vždy mohli obrátit v nejrůznějších oblastech svého působení,“ říká Martin Pösinger, jednatel společnosti SousedeCZ s. r. o.

Jak tedy nová služba funguje

Na úvodní stránce sekce služby je vypsáno 6 nejžhavějších nabídek od partnerů. Tyto nabídky neustále aktualizujeme a doplňujeme, a tak nesmíte přehlédnout hned pod vybranými odkaz s názvem Zobrazit více nabídek. Všechny mají časové omezení a po rozkliknutí se dozvíte více.

V detailu nabídky je kompletní popis i představení partnera. Je zde také jednoduchý poptávkový formulář, ze kterého lze poslat nezávaznou poptávku. Proč nezávaznou? To proto, že každého napadne celá řada otázek a jediný, kdo je dokáže zodpovědět, je samotný partner. Na základě tohoto odeslaného formuláře vám nabídku představí a vy se v klidu bez závazků rozhodnete, zda ji využít.

Sledovat naši sekci služby se vyplatí

Ať už budete potřebovat vyřešit problém s výtahem, pojištěním, sehnat pelíšek pro psa, změnit dodavatele energií, refinancovat hypotéku, poradit s rozúčtováním tepla atd., snadno si vyhledáte konkrétní požadavek a je jen na vás, zda si vyžádáte pouze radu od odborníka, nebo si od něj necháte rovnou vypracovat nabídku, případně zvolíte např. srovnávač pojištění. Možností máte opravdu spoustu a vše najdete přehledně na jednom místě.

A pokud i vy víte o firmě, která umí své řemeslo a jedná s lidmi fér a na úrovni, tak není nic jednoduššího, než poslat doporučení našemu domovníkovi.


Mohlo by vás zajímat