Nová soutěž - nejkrásnější dětský pokoj

Na měsíc červen jsme si pro vás připravili novou soutěž! Pošlete nám fotografii Vašeho dětského pokojíčku a vyhrajte krásné ceny. Soutěžit se bude tentokrát na Facebooku a zároveň na našich webových stránkách www.Sousede.cz.

Nová soutěž - nejkrásnější dětský pokoj

A jak bude soutěže probíhat?
První týden budeme sbírat fotografie, které poté přidáme do jednoho alba, kde budete moci všichni hlasovat pro nejhezčí pokojíček. Celkem 9 soutěžících s největším počtem lajků vyhrávají rodinnou vstupenku do ZOO Praha a postupují do druhého kola, které již bude spojené s tipovací soutěží na stránkách Sousede.cz. Zde budou soutěžící hlasovat pro jednu fotografii a zároveň odpovídat na tipovací otázku. Fotografie s nejvyšším počtem hlasů získají voucher v hodnotě 2000 Kč na nákup v hračkářství Sparkys. A zároveň 3 soutěžící s nejlepším tipem obdrží voucher v hodnotě 500 Kč na nákup na Mall.cz.

Fotografie Vašich dětských pokojíčků odesílejte ode dneška až do 5. června na

Ceny:

- Rodinné vstupenky do ZOO Praha pro devět výherců na Facebooku s nejvyšším počkem lajků a postupujících do druhého kola
- Voucher do hračkářství Sparkys v hodnotě 2000 Kč pro výherce s největším počtem hlasů v druhé části soutěže
- Voucher do Mall.cz v hodnotě 500 Kč pro tři nejlepší tipy v druhém kole soutěže

Harmonogram soutěže:
- Start 29.5. 2016
- Sběr fotek: 29. – 5.6.
- První kolo soutěže na Facebooku: 6. – 12.6.
- Druhé kolo soutěže na Sousede.cz: 13. – 26.6.
- Vyhodnocení soutěže: 28.6.


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.