Nově! Finanční poradna a tipy jak ušetřit

Sousede.cz poskytují zdarma online prostor pro vedení a správu SVJ/BD a dalších zájmových skupin. A protože chceme našim uživatelům poskytovat další hodnotnou službu, dohodli jsme partnerství, která vám usnadní například rozhodování jaké pojištění je pro Vás nejvýhodnější a jak neplatit zbytečné poplatky.

Nově! Finanční poradna a tipy jak ušetřit

Buďte chytřejší než ostatní

Ve finanční poradně v sekci Pojištění si můžete srovnat a následně sjednat nejvýhodnější pojištění domácnosti, cestovní pojištění, havarijní pojištění a povinné ručení. My jsme si srovnání pojištění vyzkoušeli sami a výsledkem jsme byli velmi překvapeni. Ceny pojištění se lišily v řádech tisících a ne korunách, jak jsme předpokládali. Test pojištění naleznete zde:

Na kolik vychází mé vysněné bydlení?

V sekci Hypotéky naleznete jednoduchou hypoteční kalkulačku. Zde zadáte cenu nemovitosti, výši úvěru, jejž budete potřebovat a dobu splácení, za kterou byste chtěli hypotéku splatit.

Když chcete opravit společné prostory

Sekce Úvěry pro SVJ/BD je určena především pro statutární orgány společenství vlastníků nebo bytové družstva. Můžete zde zažádat o úvěr například na nová okna nebo opravu střechy pro Vaše SVJ či BD. Po vyplnění formuláře se s Vámi spojí zaměstnanec ČSOB s nabídkou ušitou přímo na míru pro Vaše společenství.

A něco navíc

Dalšími položkami ve finanční poradně jsou FAQ, kde naleznete nejčastější dotazy z oblasti pojištění a hypotečních úvěrů. Dále O partnerovi, která obsahuje informace o našich partnerech, kteří nám s poradnou pomáhají. A pokud máte chuť se na něco zeptat ohledně financí, nechybí ani Dotazy online.

Ušetřete si čas a peníze při sjednávání pojištění. Pokud máte nějaké dotazy, můžete nám napsat do komentářů pod článek.


Mohlo by vás zajímat

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

V bytových domech mohou závady na kanalizaci způsobit problém nejen majitelům jednoho bytu, ale hned několika. V bytových domech je tak extrémně důležitá prevence ucpaných odpadů. Jak na ni a jak postupovat v případě, že dojde k ucpání odpadu?

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.