Noví partneři v sekci Služby

Dobrý den sousedé,

Noví partneři v sekci Služby

představujeme vám naše nové partnery v sekci služeb, kteří vám zajistí:
- Účetnictví,
- prověří budoucího nájemníka nebo
- zajistí klidné spaní při pronajímání svého bytu.

Účetnictví pro SVJ i BD v jakékoliv velikosti a nyní s akční nabídkou na odbornou konzultaci Zdarma vám zajistí účetní firma LIBROTAX s více jak 10 letou praxí a zkušenostmi. Neváhejte se na ně obrátit.

Rádi byste věděli, jaký soused, nájemce, klient nebo budoucí zaměstnanec vám klepe na dveře? Zajistěte si rychlé Prověřování rizikovosti osob. Během pár vteřin zjistíte, zda váš potencionální nájemník nefiguruje v některé ze 7 kontrolovaných databází (exekuce, insolvence, hledání PČR…). Tuto akční nabídku vám přináší partner Ulov Domov.

Vlastníte byt a uvažujete o pronájmu? Nechcete však mít starosti s legislativou, se sháněním nájemníků, ale chcete vydělávat na své nemovitosti? Pak neváhejte a využijte akční nabídku 20% slevy na službu Ideálního Nájemce.

Tito a mnozí další partneři na vás čekají v nové sekci SLUŽBY na www.sousede.cz/sluzby


Mohlo by vás zajímat

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domu či bytu bývá náročným projektem, který může dramaticky změnit atmosféru a funkčnost vašeho životního prostoru. Jedním z důležitých požadavků při plánování rekonstrukce bývá i celková změna osvětlení, která zvýrazní architektonické prvky, vylepší náladu a zvýší efektivitu prostoru.

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.