Oblíbené semináře Akademie pro bytové domy tentokrát i v Brně

Po řadě úspěšných seminářů Akademie pro bytové domy v Praze, Liberci, Pardubicích a Hradci Králové nyní přichází zajímavé semináře i do Brna. Témata jako právní odpovědnost výboru SVJ, potížista v bytovém domě nebo revitalizace bytového domu s dotací patří mezi obyvateli bytových domů mezi ta nejdiskutovanější, a právě tato témata budou v průběhu zimy v Brně prezentována.

Oblíbené semináře Akademie pro bytové domy tentokrát i v Brně

Semináře Akademie pro bytové domy jsou určené pro statutární zástupce i členy bytových družstev a SVJ. Tyto semináře navštívilo již téměř dva tisíce účastníků. Semináře jsou jedinečné tím, že přestože na nich přednáší vysoce kvalifikovaní odborníci z oblasti práva a bydlení, jsou pro všechny registrované účastníky zdarma.

První z řady seminářů se uskuteční v sále Morava, areál Brněnského výstaviště (BVV), Výstaviště 405/1, Brno (vchod přes kongresové centrum) 24. 11. 2016 od 17.30 do 19.00 hodin a jeho tématem je:

Revitalizace bytového domu s dotací IROP

Seminář Revitalizace bytového domu s dotací IROP vám díky týmu zkušených lektorů nabídne informace, u kterých budete mít jistotu, že jsou ověřené a ušité doslova na míru vašim potřebám. O nové dotaci IROP na revitalizace bytových domů kolují rozporuplné informace a málokdo dokáže vyhodnotit, jaká je vlastně skutečnost. Přijďte si na seminář poslechnout praktické zkušenosti s tímto programem. Získáte odpovědi na otázky, jak funguje program v praxi, zda se vyplatí ho využít i jaká jsou úskalí jeho čerpání. Přednášet bude Ing. Pavlína Prokešová, specialista pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení Centra pro regionální rozvoj a Ing. Jan Ryšavý, lektor Akademie pro bytové domy a specialista na revitalizace bytových domů s využitím dotací. V Integrovaném regionálním operačním programu (IROP) je v aktuální výzvě „Energetické úspory v bytových domech II“ k dispozici skoro devět miliard korun. Byla by proto jistě škoda tuto možnost nevyužít.

Seminář je pro registrované účastníky zdarma. Registrovat se můžete na stránkách www.akademiebd.cz nebo telefonicky na bezplatné lince 800 821 831.

Již nyní se můžete hlásit i na další semináře

V průběhu měsíce ledna Akademie pro bytové domy připravuje další semináře s tématy, která patří mezi obyvateli bytových domů k těm nejžádanějším, a to Odpovědnost předsedy a výboru SVJ a Potížista v bytovém domě. Pokud chcete být včas informování o termínech připravovaných seminářů, pošlete e-mail na a bude vám přednostně zaslána pozvánka. Informace o seminářích můžete také získat na bezplatné lince 800 821 831.

Pořadatelem seminářů je společnost Alumbrado, poradenské centrum společnosti Dům plný úspor a Akademie pro bytové domy. Mediálním partnerem je diskusní portál Okolobytu.cz. Semináře probíhají pod záštitou Sdružení nájemníků Česká republika (SON) a Česká společnost pro rozvoj bydlení. Odborné zázemí tvoří lektorský tým složený ze špičkových odborníků z oblastí práva, úspor energií, ekonomiky, technických oborů i komunikace v čele s Mgr. Martinem Krohem.

Zdroj:


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.