On-line webinář Akademie pro bytové domy Definice a užívání společných prostor v BD

Přinášíme kvalitní informace přímo k vám domů! Zveme vás na novou formu přednášek Akademie pro bytové domy. Jedná se o seminář vysílaný v reálném čase po internetu takzvaný webinář. Webinář proběhne 7. listopadu v 17:00 ve vašem PC nebo notebooku.

Kolem užívání společných prostor v bytovém domě je neustále mnoho domněnek, mýtů a nejasností. Kdo a jak je může využívat, jak je to s jejich pronájmem a které prostory bytového domu vlastně patří mezi ty společné? To všechno a mnoho dalšího je obsahem semináře Definice a užívání společných prostorů v bytovém domě. Webinář navazuje na úspěšný seminář, který na podobné téma proběhl nedávno v Praze.

Webinářem vás provede Mgr. Martin Kroh, předseda České společnosti pro rozvoj bydlení a Stavebního bytového družstva Praha. Problematikou bydlení se zabývá skoro 20 let, především v oblasti správy bytových domů. Přednáší v rámci vzdělávacích cyklů pro členy statutárních orgánů SVJ a BD, publikuje v médiích, v odborných časopisech o bydlení a na Portále o bydlení (SFRB), má za sebou moderování stovek schůzí SVJ a BD.

Do konce roku ještě připravujeme několik webinářů se zajímavými tématy, například jak vybudovat výtah v bytovém domě kde výtah dosud nebyl, jak posuzovat vytápění a přípravu teplé vody z hlediska úspory energií nebo jak vyměnit stoupačky rychleji a bez zbytečného bourání.

Zúčastnit se webináře je snadné. Zaregistrujte se stejně jednoduše jako na kterýkoli náš seminář. Následně vám přijde e-mailem potvrzení registrace s jednoduchými pokyny. Den předem vám e-mailem pošleme originální odkaz k webináři. 7. listopadu v 17:00 kliknete na odkaz v e-mailu, zadáte své jméno a stanete se účastníky webináře přímo z vašeho domova. Na videu uvidíte lektora, kterému budete moci klást písemné otázky a uvidíte prezentaci s informacemi k tématu. Po přihlášení prosím ve své e-mailové schránce prozkoumejte i složku spam nebo newsletter, kam mohou být potvrzující e-maily omylem umístěny vaším poskytovatelem služby.

K účasti na webináři nepotřebujete žádné specifické dovednosti ani složité vybavení. Stačí obyčejné PC nebo notebook s reproduktory nebo sluchátky a běžné připojení k internetu. Tento webinář je zcela zdarma, stačí se jen zaregistrovat. Přihlaste se prosím včas, počet účastníků je kvůli organizaci on-line dotazů omezený.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ