PéčeProSeniory.cz - užitečné informace

Projekt Péčeproseniory.cz vznikl a má sloužit jako zdroj informací pro seniory a jejich blízké. Projekt se dělí na dvě hlavní části - obsahovou a katalogovou.

PéčeProSeniory.cz - užitečné informace

V obsahové části přinášíme v několika rubrikách články a zajímavosti týkající se seniorů a seniorského věku. Zvláštní pozornost dáváme na aktivní život a možnosti trávení volného času. V rubrice cestování pro seniory naleznete tipy kam na výlet, jak cestovat, kde získat slevy a další důležité a praktické rady. Senioři díky svému volnému času cestují stále více. Ať již s cestovními agenturami nebo na vlastní pěst. Čemu se vyhnout, jak se na cestu připravit a tipy na výlety pro seniory, tomu všemu se rubrika věnuje. V rubrice tipy, rady, návody vám, jak už název vypovídá, přinášíme články o tématech, která se dotýkají každodenního života seniora a v každém článku se pokoušíme přinést radu nebo tím, jak si tyto každodenní starosti ulehčit a usnadnit. V rubrice zdraví, recepty se zaobíráme jednou z nejcennějších věcí - zdravím. Přinášíme návody jak zdravě a aktivně žít, co jíst a jak bojovat s nemocemi. Samozřejmě sem patří i recepty na chutná a zdravá (ale i méně zdravá) jídla.

V katalogové části vám přinášíme praktický seznam zařízení, služeb a firem, které se specializují na péči a práci se seniory. Katalog má 4 hlavní části:

- Ubytování pro seniory

- Denní služby, lékaři a lékárny

- Asistenční a pečovatelské služby

- Péče o domácnost

Přehledné třídění katalogu podle typu zařízení nebo služby a také podle lokality umožňuje vybrat si zařízení nebo službu, kterou pro sebe nebo pro svého blízkého potřebujete. V katalogu jsou základní informace včetně kontaktů.

Do katalogu lze zařízení nebo službu, která se váže k péči pro seniory jednoduše přidat proklikem níže uvedeného odkazu:
https://katalog.peceproseniory.cz/auth/registrace

Péče pro seniory.cz je stránka, kde by měli senioři i jejich blízcí nacházet inspiraci pro trávení volného času, péče o vlastní zdraví a tipy a triky pro jednodušší život. Aktivní život i po šedesátce? Proč ne! Podívejte se na www.peceproseniory.cz na tipy jak si život užívat.

Kontakt - Péčeproseniory.cz


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?