Pomáháme řešit zabezpečení bytových domů i jejich okolí profesionálně!

Nedávno jsme vám představovali našeho nového partnera na poli zabezpečení. Dnes vám osvětlíme, jak k této spolupráci vlastně došlo.

Pomáháme řešit zabezpečení bytových domů i jejich okolí profesionálně!

Jedna z nejčastěji diskutovaných a problematických oblastí bytových domů je obecně jejich bezpečnost. Ať už celkové zabezpečení objektu jako takového nebo jeho částí (vstupní portály, vnitřní trakty, sklepy, garáže) a okolí.

Většina členů jakéhokoliv SVJ nebo BD se již někdy setkala s vyloupenými sklepy, pohybem neoprávněných osob po domě, pokusy o násilné vniknutí do bytů a v neposlední řadě poškozenými a vykradenými auty ve vnitřních garážových stáních. A tak náš portál Sousedé.cz začal pátrat po někom, kdo by tuto oblast byl, pro naše uživatele, schopen obsáhnout co nejkomplexněji a ideálně v celorepublikovém zásahu.

Po několika týdenní anabázi hledání a srovnávání nám vyšel jako nejvhodnější kandidát právě Cech mechanických zámkových systémů ČR (CMZS). Nezisková organizace s více než 20letou tradicí.

Při jednáních o možném partnerství jsme se navíc dozvěděli, že Cech MZS-ČR je významnou organizací působící v ČR již šestým rokem jako oficiální garant mechanického zabezpečení objektů, na základě vlastního prevenčního projektu pro laickou i odbornou veřejnost – Bezpečná země, který má státní záštitu Ministerstva vnitra ČR, Policie ČR, Hospodářské komory ČR a dalších významných institucí. Je to tedy velmi seriózní partner, o kterého jsme stáli jako profesionální on-line portál s celou řadou služeb. A zejména z důvodu přinášet všem našim uživatelům skutečně racionální, smysluplné a správné služby, které v reakci na výsledky analýzy opravdu pomohou řešit a zvyšovat úroveň bezpečnosti vašich bytových objektů.

Benefity, které tak využitím členů asociace CMZS čerpáte, jsou v mnoha ohledech skutečnou přidanou hodnotou oproti nekalým obchodním praktikám podomních prodejců a nabídkám podezřele levných bezpečnostních produktů z asijských dovozů, popřípadě převezených z Polska.

„Jedná se o profesionály, u kterých máte jistotu návrhu správného a skutečně účinného řešení zabezpečení, které, prostřednictvím plně certifikovaných produktů v optimální skladbě, plní základní požadavek – odradit pachatele. A navíc, pokud vznikne škoda, po předložení certifikátů výrobků nemají problém ani pojišťovny.

Využít členy CMZS je možné zejména při hledání řešení zabezpečení vhodného přesně pro váš bytový dům – na základě obhlídky, kterou vámi přizvaný člen provede. Například řešení pro panelák na okraji malého města v klidné lokalitě nemusí být vhodné pro novostavbu s jinými nároky díky současnému architektonickému řešení, která leží 10 minut od centra velkoměsta.

Optimální řešení zabezpečení bytového domu je dosaženo pouze tehdy, je-li navrženo, dimenzováno a provedeno koncepčně pro konkrétní objekt“ jak říká místopředseda asociace CMZS – Mistr Správní sekce Tomáš Pospíšil.

Výsledkem společného jednání byl podpis Memoranda o spolupráci mezi portálem Sousedé.cz a asociací CMZS. Můžete se tak těšit na pravidelné informace v otázkách zabezpečení bytových domů a jejich okolí, i na spoustu užitečných rad a novinek v této oblasti.

Odkaz na seznam členů s veškerými kontakty naleznete zde . Nebo můžete využít poptávkový formulář u detailu partnera na našem webu.

Věříme, že se rozhodnete využít této nové možnosti a shledáte pomoc a nabídku řešení od profesionálů v oboru jako správnou volbu.


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!