Pomáháme řešit zabezpečení bytových domů i jejich okolí profesionálně!

Nedávno jsme vám představovali našeho nového partnera na poli zabezpečení. Dnes vám osvětlíme, jak k této spolupráci vlastně došlo.

Pomáháme řešit zabezpečení bytových domů i jejich okolí profesionálně!

Jedna z nejčastěji diskutovaných a problematických oblastí bytových domů je obecně jejich bezpečnost. Ať už celkové zabezpečení objektu jako takového nebo jeho částí (vstupní portály, vnitřní trakty, sklepy, garáže) a okolí.

Většina členů jakéhokoliv SVJ nebo BD se již někdy setkala s vyloupenými sklepy, pohybem neoprávněných osob po domě, pokusy o násilné vniknutí do bytů a v neposlední řadě poškozenými a vykradenými auty ve vnitřních garážových stáních. A tak náš portál Sousedé.cz začal pátrat po někom, kdo by tuto oblast byl, pro naše uživatele, schopen obsáhnout co nejkomplexněji a ideálně v celorepublikovém zásahu.

Po několika týdenní anabázi hledání a srovnávání nám vyšel jako nejvhodnější kandidát právě Cech mechanických zámkových systémů ČR (CMZS). Nezisková organizace s více než 20letou tradicí.

Při jednáních o možném partnerství jsme se navíc dozvěděli, že Cech MZS-ČR je významnou organizací působící v ČR již šestým rokem jako oficiální garant mechanického zabezpečení objektů, na základě vlastního prevenčního projektu pro laickou i odbornou veřejnost – Bezpečná země, který má státní záštitu Ministerstva vnitra ČR, Policie ČR, Hospodářské komory ČR a dalších významných institucí. Je to tedy velmi seriózní partner, o kterého jsme stáli jako profesionální on-line portál s celou řadou služeb. A zejména z důvodu přinášet všem našim uživatelům skutečně racionální, smysluplné a správné služby, které v reakci na výsledky analýzy opravdu pomohou řešit a zvyšovat úroveň bezpečnosti vašich bytových objektů.

Benefity, které tak využitím členů asociace CMZS čerpáte, jsou v mnoha ohledech skutečnou přidanou hodnotou oproti nekalým obchodním praktikám podomních prodejců a nabídkám podezřele levných bezpečnostních produktů z asijských dovozů, popřípadě převezených z Polska.

„Jedná se o profesionály, u kterých máte jistotu návrhu správného a skutečně účinného řešení zabezpečení, které, prostřednictvím plně certifikovaných produktů v optimální skladbě, plní základní požadavek – odradit pachatele. A navíc, pokud vznikne škoda, po předložení certifikátů výrobků nemají problém ani pojišťovny.

Využít členy CMZS je možné zejména při hledání řešení zabezpečení vhodného přesně pro váš bytový dům – na základě obhlídky, kterou vámi přizvaný člen provede. Například řešení pro panelák na okraji malého města v klidné lokalitě nemusí být vhodné pro novostavbu s jinými nároky díky současnému architektonickému řešení, která leží 10 minut od centra velkoměsta.

Optimální řešení zabezpečení bytového domu je dosaženo pouze tehdy, je-li navrženo, dimenzováno a provedeno koncepčně pro konkrétní objekt“ jak říká místopředseda asociace CMZS – Mistr Správní sekce Tomáš Pospíšil.

Výsledkem společného jednání byl podpis Memoranda o spolupráci mezi portálem Sousedé.cz a asociací CMZS. Můžete se tak těšit na pravidelné informace v otázkách zabezpečení bytových domů a jejich okolí, i na spoustu užitečných rad a novinek v této oblasti.

Odkaz na seznam členů s veškerými kontakty naleznete zde . Nebo můžete využít poptávkový formulář u detailu partnera na našem webu.

Věříme, že se rozhodnete využít této nové možnosti a shledáte pomoc a nabídku řešení od profesionálů v oboru jako správnou volbu.


Mohlo by vás zajímat