Poptávkový systém SVJBD.cz hodlá změnit trh s financováním oprav bytových domů

Nový interentový portál SVJBD.cz hodlá efektivnějí propojit nabídku a poptávku po úvěrech na rekonstrukce bytových domů. Bez zprostředkovatelů a na základě přímé interakce nabídky a poptávky chce dosáhnout snížení cen poskytovaných úvěrů.

Poptávkový systém SVJBD.cz hodlá změnit trh s financováním oprav bytových domů

Jak funguje poptávkový systém SVJBD.cz

Zájemce ZDARMA zadá nezávaznou poptávku na SVJBD.cz a pak už pouze čeká na nabídky od finančních institucí. Jednou poptávkou z jednoho místa jednoduše obsáhne celý finanční trh. Nemusí složitě obíhat různé finanční insituce. Zájemce nejedná se zprostředkovatelem, jde se o přímou vazbu s vybranou finanční institucí.

Proč využít portál SVJBD.cz?

Finanční instituce díky SVJBD.cz vědomě soutěží o zájem poptávajícího, což vytváří tržní prostředí a tlačí ceny úvěrů níže. Ve výsledku představitelé SVJ či BD ušetří spoustu svého drahocenného času a zároveň získají nadstandardní podmínky. Úspora za dobu splatnosti úvěru při využití SVJBD.cz může běžně činit i 800 tisíc Kč při 10milionové výši úvěru.

Jak zdarma získat přehled celého trhu?

Vyplněním jednoduchého formuláře s parametry poptávaného úvěru se poptávka hromadně rozešle finančním institucím. Jednotlivé finanční instituce následně zdarma vypracují reálné nabídky na míru, které budou přehledně zaslány na email uvedený ve formuláři.

Hodláte rekonstruovat? Končí Vám fixace úvěru? SVJBD.cz


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Ve velkých městech nachází svůj domov většina mladých lidí, ale i řada rodin a seniorů v různě velkých bytech v centru, častěji pak v panelácích na okraji. Bytové domy nejsou výjimkou ani v malých městech a na vesnicích. Je jedno, zda lidé byt vlastní, nebo jsou v pronájmu. V domě nejsou sami a se svými sousedy mají společné prostory, o které se musí starat. A tady může někdy nastat kámen úrazu. Jaké existují možnosti úklidu společných prostor?