Porovnejte si pojištění před dovolenou na Sousedé.cz

Dovolená klepe na dveře! V hlavě už máte sbaleno, kontrolujete předpověď počasí, abyste se mohli těšit ještě víc… A najednou vám dojde, že nemáte cestovní pojištění! Nejen cestovní pojištění, ale také pojištění domácnosti, havarijní pojištění nebo povinné ručení si snadno vyberete ve srovnávači na Sousedé.cz

Porovnejte si pojištění před dovolenou na Sousedé.cz

Jak tedy najít nejlepší cestovní pojištění?

Známe to všichni. Na cestovní pojištění se prostě často zapomíná. Pokud nám ho nevnutí přímo cestovní kancelář, často ho řešíme až na poslední chvíli. Někdy i v den odjezdu. Často se uchylujeme k výběru té samé pojišťovny, co vždycky. V dnešní době je však opravdu výhodnější porovnat nabídky. Že na to nemáte čas? Vyzkoušejte srovnávač na Sousedé.cz a ušetříte čas i peníze.

Na příkladu cestovního pojištění pro čtyřčlennou rodinu plánující týdenní dovolenou v Chorvatsku si ukážeme jednoduchost našeho srovnávače.

Nejprve zvolíte datum vaší cesty – odjezd a návrat. Vybráním destinace ze seznamu zemí specifikujete cíl cesty a určíte její typ (turistická, pracovní cesta – manuální práce, pracovní cesta – nemanuální práce). Než si vyberete konkrétní nabídku pojištění, nepotřebujete zadat žádná data narození nebo rodná čísla, která byste museli dohledávat a ztráceli byste zbytečně čas. Postačí vám pouze informace o věku jednotlivých pojištěnců. Následně si vyberete z možností, jaký druh sportu budete na místě vykonávat, a nakonec zakliknete varianty základních pojistitelných rizik, která chcete mít pojištěná. Nic víc nepotřebujete uvádět a celkově vám to nemusí zabrat ani minutu.

Potvrzením vašeho výběru se dostanete na další stránku, kde je zobrazeno srovnání 11 pojišťoven! Podle cen, přehledně ve sloupečcích, díky čemuž je na první pohled znát nejlevnější a nejdražší varianta. V detailu si můžete prohlédnout jednotlivé parametry pojišťoven a vybrat si, která vás nejvíce zaujala. Kliknutím na „koupit“ u vámi vybrané pojišťovny se dostanete na další volbu, a to možné zvýšení limitů pojistného krytí. Vše je vždy uvedeno s cenou. Výběr záleží na vás. Můžete takto prohlédnout všechny nabídky.

Vaše osobní údaje zadáváte po potvrzení vašeho výběru tlačítkem „pokračovat“. Nyní budete potřebovat veškeré údaje pro sjednání pojištění (jména, rodná čísla, adresy pojištěnců). Po jejich zadání vám již nic nebrání zaplatit za pojištění a odškrtnout si cestovko ze seznamu „co vše musím zařídit před odjezdem na dovolenou“.

Ať už bude vaše dovolená v Chorvatsku či nikoliv, ve čtyřech nebo méně/více lidech, věříme, že vám náš srovnávač ušetří nejen čas a peníze, ale i nervy a vy si svou dovolenou v klidu užijete. Po návratu pak můžete vyzkoušet další srovnávače – pojištění domácnosti, povinné ručení nebo havarijní pojištění.

Na sousedech toho naleznete mnohem více

Portál pro SVJ Sousedé.cz slouží k bezplatné komunikaci mezi správci nemovitostí, členy bytových družstev, společenství vlastníků jednotek (BD/SVJ), domovníky, nájemníky a obecně sousedy mezi sebou. Pro správu nemovitosti nabízí nástroje jako úložiště dokumentů, diskuze, kalendář akcí, kontakty, nástěnku nebo fotky. Od roku 2017 mají Sousedé.cz také svůj realitní portál s více než 75.000 nemovitostí!


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?