Poslední představení muzikálu Popelka

S muzikálem na ledě Popelka se v Praze přišla rozloučit řada známých osobností

Poslední představení muzikálu Popelka

Od pátku do neděle ovládl kouzelný muzikál na ledě Popelka holešovickou Tesla Arénu. Představení měla slavnostní ráz hned z několika důvodů.

CD Popelka obdrželo od vydavatelství Supraphon Zlatou desku, kterou převzal autor hudby Petr Malásek, autor písňových textů Václav Kopta a autor a režisér projektu Jindřich Šimek.

S Popelkou se přišla v Praze rozloučit také řada známých osobností. Karel Gott, který v září spolu s Lucií Bílou pokřtil soundtrack k tomuto muzikálu na ledě, dorazil s celou rodinou. Jako mávnutím kouzelného proutku ztratily všechny malé i velké princezny zájem o Prince a měly oči jen pro pana Gotta.

Popelku na ledě si užila také naše první dáma – paní Livia Klausová, která představení navštívila s vnoučaty. Během pauzy se pak všichni setkali s tvůrci muzikálu, kteří je s velkou radostí provedli zákulisím.

Za Danou Morávkovou se přišel podívat malý Tonda - její chráněnec ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, a kolegy přišli podpořit například zpěvačka Monika Absolonová či zpěvák Petr Kotvald.

Poslední letošní představení kouzelného muzikálu na ledě Popelka se odehrají v Hradci Králové 26. a 27. prosince. Poté show odjíždí na Slovensko a dál do světa.

Více informací naleznete na www.popelkanalede.cz


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.